Nehody

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Vrbam
  • Datum začátku Datum začátku
To jo. Jsem zvědavý na závěrečnou zprávu DI. Že tam něco vypadne bylo jen otázkou času. Kolejiště na tom zhlaví je v hrozném stavu. Když se jelo od 2. nástupiště do prostředního tunelu (možná tak jela i tato souprava), tak mi i ta traťová 40 přišla dost.

Tak kvůli tomu jsem v sobotu v 19:14 neodjel z Ostravy. Při příchodu na hlavní bylo psáno zpoždění 80 minut a na informacích mi bylo sděleno, že naroste. Jen mne pěkně nasr... jedna věc. Smozřejmě, za nehodu nikdo ze zaměstnanců drah nemůže, ale nechápu, když jde o poslední spoj na koridoru a ještě k tomu SC do Prahy, a o této nehodě se vědělo s dostatečným předstihem, proč ČD nevypravily alespoň náhradní vlak z Bohumína do Prahy. Rada ať jedu do Hranic na Moravě a pak přípojem do Pardubic byla úplně k ho... z Pardubic do Hradce už bych nestihnul ani kolo. Naštěstí sjem se měl v Ostravě kam vrátit, takže jsem vrátil jízdenku a jel následující den v 6 ráno. Ale nedovedu si představit, že bych v Ostravě nebo Pardubicích skysnul.
Dan

350-007. Závěrečnou zprávu nemám, ale přikláněl bych se k technické závadě na výhybce, možná prasklý jazyk.

Kuriózní je, že ta souprava měla postaveno z 1. koleje na pátou traťovou ale na angličanu mašina jela do odbočky na třetí traťovou, ale ostatní vozy jely opět správně. A všechno bylo na kolejích, kromě toho Ampeer, který si ta gorila táhla za sebou napříč mezi oběma kolejema a smetly, co jim přišlo do cesty. Po třetí koleji bylo postaveno z Vršek na dvacátou pro Sv 127, která naštěstí ještě neprojela cesťák, jinak byly v sobě. Jiné vysvětlení než technická závada na výhybce není (I když traťák to hází na zabezpečováky, že prý se mu několikrát stalo, že viděl točit se výhybku pod závěrem)

To je přesně ta cesta, o které jsem psal výše. Na otázku, jestli se točila výhybka pod závěrem (na první pohled to tak opravdu vypadá), by měl dát odpověď rozbor záznamu ZZ. Uvidíme.

Kua není toho za poslední týden nějak abnormálně moc? Dyť to je skoro každý den něco, někdy i v doublu ... :eek:

Teď je toho od pátku požehnaně co tak vím... :(
V neděli mi kámoš psal, že se staly dokonce tři nehody s osobou za jeden den...

Tohle mi připomnělo jeden starý vtip.
"Pane učiteli, nemohu po Vás přečíst, co jste mi napsal do žákovské knížky"
"Pište čitelněji, jsem Vám napsal"
:)

Tedy Zbyňku, nevím co je na té hlášence nečitelného.... Jen se divím že se k případu nesjely tři bandy záchranářů a policajtů a nestartoval vrtulník. Asi proto že tenkrát ještě nebyl vynalezen. Zpoždění 3 minuty, to se nechá dohonit. Jó, to byly časy....;););););)

Ačkoli bylo ihned rychlé brzděnó, byla tomuto muži hlava ujetá... Zaujímavé je že zhodnotil fíra že je po ňom a išlo sa ďalej. Dnes je živý aj bez hlavy až kým ho neobhliadne obhliadajúci lekár., Lebo len on má klúče od miešačky....A preto to všetko stojí a mešká. A najväčšia sranda je zavolanie správnej firmy na odvoz mŕtvoly, lebo aj to už je dnes pre dobrí biznis zazmluvnená činnosť.

Pohádky.
Laik může konstatovat smrt v několika málo případech, oddělení hlavy od těla je jedním z nich.

Naše víno :) Trh, vlastně hlavně Pražáci žádají vína nasládlá, tak všichni vinaři dělají vína nasládlá. Ale to se dá maximálně ochutnat, ale ne pít. A to jsem si ještě vybral ten nejmenší slaďák. Jinak po normální vyvážené sedmičce vína nikomu nemůže nic být. Ale vypít 9 piv a 6 Fernetů, to by mě asi zabilo. Z Fernetů mi už jednou zle bylo a tenkrát po krušné noci jsem se zařekl, tvrdý alkohol už nikdy. (maximálně si jen líznout jako medicínu proti nachlazení) Podobně jsem si zakázal burčák, který umí také bezesnou noc při opakovaném objímání záchodové mísy. :)

Back
Nahoře