Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Banáne, nevím, kdo je Zdeněk C., ale já mám na mysli Vencu K. u Přelouče, ten už tu není.Banán napsal:... aby ti to Zdeněk C. připomenul jak to bylo...
Zdeněk s vámi jezdil "žilinu" a to je člověk který si nikdy nevymýšlel nějaké blbosti.Bobe jak by mi to mohlo kleknout????!!!!Vždyť jsi to skládal ty!!!bob57_cz napsal:Banáne, nevím, kdo je Zdeněk C., ale já mám na mysli Vencu K. u Přelouče, ten už tu není.Banán napsal:... aby ti to Zdeněk C. připomenul jak to bylo...
(Nepiplej to, pindnem si v SZ nebo až ti zase klekne kalkulačka.)
Protože jsou v tom taky. Skrývačka už začala !Šnek napsal:Trochu mi vrtá hlavou,proč ČD odškodňují pozůstalé ( v rámci dobrého jména to ano ),když to nebyla vina ČD.
Nic, je mimo hru. Vše se odehrává jen na písečku "hornomoravské mafie". ( Nikoho nejmenuji a tu ani nenaznačuji ...Šnek napsal:A co si pak o tom může myslet ten fíra.
A to je jenom dobře, že tenhle fíra je skutečnej profesionál a nechoval se jako dle jistého žáka střední průmyslové školy dopravní v ČT tak, že seděl vlevo a psal papíry ( jak to uvedl v souvislosti s MÚ v Moravanech) - tak jako to podle toho žáka dělají skoro všichni fírové"Bylo štěstí, že jsem se podíval na trať v okamžiku, kdy se most zřítil, že jsem se nedíval na rychloměr nebo někam jinam, že jsem měl ruku na rychlobrzdě – takhle jezdíme, jsme k tomu vycvičení, " vypočítává strojvůdce.
orlov napsal:Nechcem byť veľkým rýpalom, ale nemali ČD dočasne v tomto úseku preventívne znížiť rýchlosť napr na 60km/h ?
Šnek napsal:Ještě že v MSTS mašiny nelehnou.Aspoň tu máme zachovalou 151-018.
To nikdo, neví, na k- reportu se o tom dost debatuje, pro opravu mluví nedostatek lokomotiv ř.151, proti že nevypadá zrovna dobře.blazo napsal:Šnek napsal:Ještě že v MSTS mašiny nelehnou.Aspoň tu máme zachovalou 151-018.
A jak to teda vypada s bananem? Dostane se z toho nebo ho čeka smutny konec na šrotišti?
Martens napsal:A to je jenom dobře, že tenhle fíra je skutečnej profesionál a nechoval se jako dle jistého žáka střední průmyslové školy dopravní v ČT tak, že seděl vlevo a psal papíry ( jak to uvedl v souvislosti s MÚ v Moravanech) - tak jako to podle toho žáka dělají skoro všichni fírové- to by si ani nestačil uvědomit, že tam něco leželo.....