aktivity fejbijou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fabio
  • Datum začátku Datum začátku
Fabio napsal:
Ahoj,
po dlouhe dobe jsem zverejnil dalsi aktivitu, jedna se o velice smysleny expres v useku Poprad-Puchov. stahujte v burze...
Zaroven dodelavam Svatopluka a chystam spedcialni nakladak pro Luhacovickou trat (doufam ze mate radi jablka :D )

Vypada to zajimave, ja taky delam jednu smyslenou aktivitu, ale ted mne hrozne tresti hlava ( asi zmena pocasi ci co ), ze nemam ani naladu zapinat Ae a dokoncovat aktivitu, jeste mi chybi dosadi traffic v useku Kosice Spissk nova ves, nastavit par textovych informacnich sdeleni a ve finale ji otestovat Doufam, ze tento tyden ji zverejnim. :idea:

Zitra si tu vasi aktivitu stahnu ( az mne přestane bolet hlava )a pak ji ohodnotim. Ted jdu spat s Monoflamem, dobrou

Naposled editoval moderátor:
Fabio napsal:
Ahoj,
po dlouhe dobe jsem zverejnil dalsi aktivitu, jedna se o velice smysleny expres v useku Poprad-Puchov. stahujte v burze...
Zaroven dodelavam Svatopluka a chystam spedcialni nakladak pro Luhacovickou trat (doufam ze mate radi jablka :D )
Ahoj,právě jsem dojel EXPRES POPRAD-PŮCHOV,nemá to chybu,bál jsem se v Žilině odstavení těch vozů(v jiných aktivitách se mi posun vždy kousnul a byl jsem ze hry venku)a proběhlo vše v pohodě.Jediný problém byl že mi tam pořád vyskakovala hláška NELZE NAJÍT SMS SOUBOR,asi nějakého objektu nevím.A hlavně žádná bláznivá časovka!!!!Všechno se dá v pohodě stíhat a kochat se krajinou :lol: Trafik taky pěkný,nic přehnaného.Díky za takhle plně funkční,bez pádů a pěknou aktivitu.Ahoj Radek.

Banán napsal:
Ahoj,právě jsem dojel EXPRES POPRAD-PŮCHOV,nemá to chybu,bál jsem se v Žilině odstavení těch vozů(v jiných aktivitách se mi posun vždy kousnul a byl jsem ze hry venku)a proběhlo vše v pohodě.Jediný problém byl že mi tam pořád vyskakovala hláška NELZE NAJÍT SMS SOUBOR,asi nějakého objektu nevím.A hlavně žádná bláznivá časovka!!!!Všechno se dá v pohodě stíhat a kochat se krajinou :lol: Trafik taky pěkný,nic přehnaného.Díky za takhle plně funkční,bez pádů a pěknou aktivitu.Ahoj Radek.
Ahoj,
ona to zas takova slava neni, trafic nic-moc, ale musel jsem ho delat trochu z ohledem na muj slaby PC. Jinak jizdni casy jsou opsany z jednoho rychliku na teto trase. Teste se na Pn "Jablecny" pro trat Luhacovice(Bojkovice-Veseli), zarucuji Vam ze se nudit nebudete.....Taky je tam pouzit jiny zpusob penalizace rychlosti, kdyz prekrocite rychlost tak Vas to nevyhodi hned ale na jedne z "vycitacich" stanic. Zda se mi to alespon o trochu realnejsi nez kdyz to hrace vyhodi hned....

Počuj, nechceš ich dať radšej ku mne? Osobne nemám (a takisto väčšina členov fóra) v láske stránky so zaheslovaným downloadom.

Já bych se také nabídl, ale je mi úplně jedno, kde ty skiny budou. Jen by to chtělo dopnit heslo ke stahování 8) :lol:

Dat moje aktivity na tyto strank byl ucel-temto strankam fandim a chci zvysit jejich navstevovonost. to ze je to zaheslovane, za to ja nemuzu.....

R 653

Ahoj, Stáhl jsem si aktivitu R 653 ze stránek http://www.simtrains.eu/?p=62#respond, zkontroloval jsem consisty v AA (Activity Analysis), a přišel jsem na to že u této aktivity vůbec není consist Fab_R653hrac.con. Není problém ten consist dotvořit, jen by mě zajímalo složení této soupravy...dík :wink:

Toto ti nedoporučuju,protože se ti ukáže řazení podle nového GVD.Najdi si dole řazení pro rok 2007,dej rychlíky a najdi si 653.

Tohle je mi známo, ale je otázka, jestli je souprava v tomto řazení hned od začátku aktivity, nebo se např. se solo mašinou najíždí na soupravu a podobně, o tohle mi jde....jinak dík

...takže je to přesně tak....vagony soupravy R653 jsou přistaveny u peronu a místo 150-ky se začíná s bastardem solo :wink:

Amazon napsal:
Tohle je mi známo, ale je otázka, jestli je souprava v tomto řazení hned od začátku aktivity, nebo se např. se solo mašinou najíždí na soupravu a podobně, o tohle mi jde....jinak dík

...takže je to přesně tak....vagony soupravy R653 jsou přistaveny u peronu a místo 150-ky se začíná s bastardem solo :wink:

Ono se zacina s 363.039, ale ve zprave je bastard- chyba zpusobena tim ze tam puvodne byla 372, pak jsem to zmenil na 363, jelikoz na tomto vlaku je trochu nerealny a nektere zpravy jsem zapomel opravit. To same ze to plete 130 a 754, puvodne tam nebyl brejla ale 130, pak jsem ji vymenil, jelikoz se s ni spatne rozjizdelo.
Proto muzete stahovat opravu, ale jedna se jen o zpravy, takze ti co to maji uz rozehrane a nechteji jet znovu, tak nemusi stahovat.

0da3cc9aea9d4c873271570b06d656e4.jpg
Taky Vám chci lítostí oznámit že s mou veřejnou tvorbou pro MSTS končím, nemám čas ale ten smíchov snad ještě zveřejním :)
Heké a radostné Vánoce a šťastný nový rok
přeje
Fabio

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře