aktivity fejbijou

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Fabio
  • Datum začátku Datum začátku
Dneska přibyla další aktivita, tentokrát pro trať Bratislava-Praha , Os3308 v úseku Rohatec-Břeclav

Po dlouhé době jsem udělal další aktivitu, jedná se o R866 v úseku Plzeň hl.n. - Klatovy. Ke stažení jako vždy na mém webu. Dnes jsem re-organizoval můj web a musel jsem i vynulovat počítadla, tak se nedivte že tam jsou tak malá čísla.

na mojich stránkách je k mání další aktivita - smyšlený MOs 1234 pro trať Bystřice - Hustopeče, značení vozů dle 3.update TBP. Dále chystám update aktivity R653 (Pojedete z Prahy)

Zdravím, dneska jsem chtěl vyzkoušet aktivitu R 653, ale hned po načtení mi na mašince skočí záchranná brzda, takže se vůbec nerozjedu. Nepomůže ani přejití na druhé stanoviště a zpět. :?:

Dneska jsem si projel R 653,vše bez problémů,ale přidal bych tam traffic.
Z Prahy do Lysé nic a je to škoda.

alcapone napsal:
Šnek napsal:

Když ono tam těch vlaků moc nejezdí.
Když jsem tu aktivitu hrál já, tak mi uvízl náklaďák v Čelákovicích a dva vlaky v Lysé, vůbec nevím proč.... celkem byly od Prahy k Lysé 3 vlaky

Šnek napsal:
Tři vlaky by souhlasily,ale stály ve stanicích,tak jsem to nebral jako traffic.
Jak říkám, naprosto omylem mi tam uvízly- vůbec nevím proč se nerozjely :( Snad nějaký zkušenější aktivitář poradí

Fabio napsal:
alcapone napsal:
Šnek napsal:

Když ono tam těch vlaků moc nejezdí.
Když jsem tu aktivitu hrál já, tak mi uvízl náklaďák v Čelákovicích a dva vlaky v Lysé, vůbec nevím proč.... celkem byly od Prahy k Lysé 3 vlaky

Ahoj

Dovolil jsem se na to podívat a stačilo R250 dát na kolej kam patří a dostal zelenou, to samé s ostatníma. Všechny tři dojodou na konec své trasy. Posílám.

Joska

Fabio napsal:
Po dlouhé době jsem udělal další aktivitu, jedná se o R866 v úseku Plzeň hl.n. - Klatovy. Ke stažení jako vždy na mém webu. Dnes jsem re-organizoval můj web a musel jsem i vynulovat počítadla, tak se nedivte že tam jsou tak malá čísla.

Ahoj, dneska jsem si projel aktivitu R866, je pěkná...jen mě zarazilo, že aktivita končí ve Švihově místo v Klatovech :?: :?:

Amazon napsal:
Ahoj, dneska jsem si projel aktivitu R866, je pěkná...jen mě zarazilo, že aktivita končí ve Švihově místo v Klatovech :?: :?:
No tak to se divím :eek: :eek: vůbec nevím jak se to mohlo přihodit. No ale co už, můžete stahovat opravenou verzi :wink:

Naposled editoval moderátor:
Dneska jsem pro Vás novou aktivitu, jedná se o smyšlený historický vlak v úseku Letohrad-Ústí nOrlicí-Choceň-Ústí n Orlicí-Č. Třebová. Po cestě potkáte hodně zajímavých vlaků, např. Turbínku, Kyklopa či Albatrose a spoustu jiných.

ke stažení jako vždy na mém webu

Za pomoc při tvorbě aktivity děkuji alcaponemu

Ahoj,
právě chystám aktivitu R233 Břeclav-Bratislava pro BP, poté přesednete na trať ZSR 130.
Vystřídáte 4 lokomotivy a o zápletku nebude nouze.
Potřeboval bych poradit:
V Břeclavi vyjíždím z koleje (viz screen) a nevím jestli je pod drátama, zdá se mi že jo, ale člověk nikdy neví
90b93c12d640b2aebdcf0ec240e4caa2.jpg
Předem díky

Ahoj, je to tam pod drátama a v tom šturcu stávají lokomotivy. Poslal bych fotku, ale já blbec včera doma ukončil Adobe photoshop El. s natažením fotky po síti, tohle si pamatuje a v práci tento program nespustím. Už se mi to stalo jednou. Musím jej zapnout ve stejném prostředí.
Večer pošlu fotky.

Zbyněk Šemora napsal:
Ahoj, je to tam pod drátama a v tom šturcu stávají lokomotivy. Poslsl bych fotku, ale já blbec včera doma ukončil Adobe photoshop El. s natažením fotky po síti, tohle si pamatuje a v práci tento program nespustím. Už se mi to stalo jednou.
Večer pošlu fotky.
Díky,
fotky posílat nemusíš, stačí že vím že to tam je pod drátama.
V Břeclavi jsem byl asi 2 týdny zpátky a já blbec zapoměl jestli jsou tam dráty nebo ne

Zbyněk: díky moc

Ještě bych měl jednu prosbu, potřebuji vědět co jezdí na osobácich Bratislava-Kúty(-Břeclav) a na ER Bratislava-Wien. nikde jsem to nenašel :(
zdá se mi že na těch os jezdí 560 a na ER 754+několikB , ale opět to moje hlava blbá zapoměla
předem díky

Osobáky väčšinou 263+7 vozov (výkend 4 alebo 3 vozy). Niektoré s 240. 560 velmi zriedkakedy. ER väčšinou herkules+súprava (ale neviem ako sa volá :eek: ), asi dva páry 754+4 vozy..

Back
Nahoře