Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Šnek napsal:Dneska jsem si projel R 653,vše bez problémů,ale přidal bych tam traffic.
Z Prahy do Lysé nic a je to škoda.
Když jsem tu aktivitu hrál já, tak mi uvízl náklaďák v Čelákovicích a dva vlaky v Lysé, vůbec nevím proč.... celkem byly od Prahy k Lysé 3 vlakyalcapone napsal:Šnek napsal:Dneska jsem si projel R 653,vše bez problémů,ale přidal bych tam traffic.
Když ono tam těch vlaků moc nejezdí.
Jak říkám, naprosto omylem mi tam uvízly- vůbec nevím proč se nerozjelyŠnek napsal:Tři vlaky by souhlasily,ale stály ve stanicích,tak jsem to nebral jako traffic.
Fabio napsal:Když jsem tu aktivitu hrál já, tak mi uvízl náklaďák v Čelákovicích a dva vlaky v Lysé, vůbec nevím proč.... celkem byly od Prahy k Lysé 3 vlakyalcapone napsal:Šnek napsal:Dneska jsem si projel R 653,vše bez problémů,ale přidal bych tam traffic.
Když ono tam těch vlaků moc nejezdí.
Fabio napsal:Po dlouhé době jsem udělal další aktivitu, jedná se o R866 v úseku Plzeň hl.n. - Klatovy. Ke stažení jako vždy na mém webu. Dnes jsem re-organizoval můj web a musel jsem i vynulovat počítadla, tak se nedivte že tam jsou tak malá čísla.
No tak to se divímAmazon napsal:Ahoj, dneska jsem si projel aktivitu R866, je pěkná...jen mě zarazilo, že aktivita končí ve Švihově místo v Klatovech :?: :?:
Díky,Zbyněk Šemora napsal:Ahoj, je to tam pod drátama a v tom šturcu stávají lokomotivy. Poslsl bych fotku, ale já blbec včera doma ukončil Adobe photoshop El. s natažením fotky po síti, tohle si pamatuje a v práci tento program nespustím. Už se mi to stalo jednou.
Večer pošlu fotky.