Řazení vlaku

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna klimi
  • Datum začátku Datum začátku
Zdravim.
Je možné,aby na Ex/Ec směr Slovensko jela 151 jako přípřežní loko třeba kvůli dodržení oběhu,protože byla dejeme tomu na opravě.
Jde mi o to,zda by se to takto dalo řešit i v aktvitě?
Snad jste mne pochopili :)
Díky

Proč by nemohla, šetří se tím poplatky za projeté kilometry vlakové cesty

Dukla

Ve fóru railsimulator.cz se kdysi objevila Vlastíkova aktivita Dukla a bylo mu vyčteno, že kvůli sklonovým poměrům nesměly jet vozy SŽD (pancířáky) odklonem přes Čadcu a Mosty a že pro odklony byla určena trasa Brno - Břeclav - Bratislava - Žilina atd.

Dotaz zní: Při této odklonové trase bylo dovoleno jet do Brna přes Kutnou Horu a Havl. Brod nebo se muselo jet přes Třebovou, kde je sklon přece jen mírnější?

Včera kvůli nehodě u Plzně jela taky krásně řazená souprava na Os 7526, 242+831+020.

Re: Dukla

Sponka napsal:
Ve fóru railsimulator.cz se kdysi objevila Vlastíkova aktivita Dukla a bylo mu vyčteno, že kvůli sklonovým poměrům nesměly jet vozy SŽD (pancířáky) odklonem přes Čadcu a Mosty a že pro odklony byla určena trasa Brno - Břeclav - Bratislava - Žilina atd.

Dotaz zní: Při této odklonové trase bylo dovoleno jet do Brna přes Kutnou Horu a Havl. Brod nebo se muselo jet přes Třebovou, kde je sklon přece jen mírnější?
Nikoliv, z Břeclavi to jezdilo na Přerov po rovině a dál po své trase. Olomouc byla jednou z hlavních pobytových stanic s velkou posádkou.

Re: Dukla

bob57_cz napsal:
Nikoliv, z Břeclavi to jezdilo na Přerov po rovině a dál po své trase. Olomouc byla jednou z hlavních pobytových stanic s velkou posádkou.

Ah so. Mě se do toho furt pletlo to Brno, protože jsem takhle viděl jezdit Duklu "zkrácenou" už jen do Kyjeva po povodních v roce 97. Je pravda, že tehdy už nebyla v Olomouci dotyčná posádka - a české pozemní vojsko tak často do Kyjeva nejezdí :D - a už na ní taky nejezdily pancíře.

mašinky 263, alebo 240, súprava v pracovné dni v školský rok väčšinou 7 vozov, buď Bdt, alebo Bdtmee v strede poloslužobný. Cez víkendy chodia len 4 vozy. Teraz cez prázdniny zas 5, tak môžeš kombinovať, ako sa Ti len páči. Na niektorých chodia aj rýchlikové B buď 4 alebo 5. Dokonca vlakové čaty si presadili, že ak neni služobný, tak musí byť radený aspoň jeden kupákový skrz to, aby si mali kde veci zamknúť.

Tam súpravy len stoja, maximálne sa umývajú štýlom 21.storočia (paničky a kefy s dlhými rúčkami). Väčšie opravy sa robia na odstavnom vedla depa hlavné. Ešte väčšie opravy sa robia už vo vozňovom depe na východnom.

klimi napsal:
Zdravím. Nevíte někdo řazení Os na trati 130 (ZSSK)? Jsou to čísla 42xx.Díky
A až by si potreboval ešte nejaké detaily z prevádzky na tejto trati, napr. skladbu nákladných vlakov, skladbu súprav v staniciach, zálohy a traffic všeobecne kľudne sa ozvi na SZ, radšej takto predíďme tomu aby sme na ŽSR130 nestretli nejakú 162... :twisted:

Zdravím. Chci se zeptat, zda se v Ústí n/L u R421 mění Eso za 162, či se souprava pouze objede a Eso jede dál na Prahu?Díky

Back
Nahoře