S699.0

Co vím tak ji chtěl dělat Jarda Skůra. Slibuje ji dlouho. Teď jsem mrknul na jeho stránky a jaksi zmínka o ní zmizela. Tak doufám že nezmizela celá mašina a že bude brzy.

122 030-0 napsal:
Prave pan Skura uz nema ani foto ze ji bude delat vim ze ji tam mel.

Prima den,
právě proto, že Vám ji už tak dlouho slibuji, tak jsem nechtěl dráždit kobru bosou nohou a obrázky jsem radši odstranil :eek:

Každopádně věc se má asi takhle, model je hotový a vcelku povedený, jen je problém s vyhlazením složitého tvaru čel, simulátor je blbec a odmítá mé tvarování a smoothing, takže budu muset čela vyrobit znova :roll:. Textury už bych v celku měl, ale mapování taky nebude taková procházka růžovou zahradou, o čem by mohl dlouho vyprávět pan Starý :!:. Zkrátka a dobře musím přiznat, že jsem si na tomhle modelu v době vzniku vylámal zuby a dnes, kdy vím co dřív ne, jsem se k opravám nedostal, ale snažím se tuhle mašinku nahrazovat novými modely .... berete tuto výmluvu :?: :!: :?:

883a5eb8eb6df1a12f70daa9c339c9e0.jpg

Pochopte, tohle je opravdu první liga :!: :!: :!:

Naposled editoval moderátor:
Jaroslav Skůra napsal:
... věc se má asi takhle, model je hotový a vcelku povedený, jen je problém s vyhlazením složitého tvaru čel, simulátor je blbec a odmítá mé tvarování a smoothing, takže budu muset čela vyrobit znova :roll:. Textury už bych v celku měl, ale mapování taky nebude taková procházka růžovou zahradou, o čem by mohl dlouho vyprávět pan Starý :!:. Zkrátka a dobře musím přiznat, že jsem si na tomhle modelu v době vzniku vylámal zuby ... Pochopte, tohle je opravdu první liga :!: :!: :!:
Potvrdzujem Jardove slová, ja som na Ganze takisto dlho maturoval a ešte nejaký čas maturovať budem, hoci teraz už je v takom stave, že verzia 0.99 bude môcť ísť v dohľadnom čase na kolaje jakožto verejná betaverzia.
K lamine S699.0 mám ale jeden recept. Kto sa jej nevie dočkať, môže to skúsiť sám osobne

Když jsi se bravůrně popral s Turbínkou, tak toto při těch modelářských záchvatech zvládneš taky.

Zdeněk Itterheim napsal:
Když jsi se bravůrně popral s Turbínkou, tak toto při těch modelářských záchvatech zvládneš taky.

Díky za podporu, ale "Turbínka" byla proti "Laminu" procházka růžovou zahradou, tam byl zase problém s dokumentací ....

Pěkný den,
abych Vám ukrátil čekání na mašinku Škoda S699.0 z mé dílny, požádal mě MuDr. Otakar Šmahel o zveřejnění jeho nového modelu:

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://skura.msts.cz/img/69900012.jpg

Stahujte zde:

http://skura.msts.cz/zip/s699.zip

Veškeré přimomínky a hodnocení prosím pište zde, nebo posílejte na adresu otakar.smahel@tiscali.cz

Poznámka: na tomto modelu jsem se nijak nepodílel ani nespolupracoval !!! Dělám pouze prostředníka !!!

Divné, při pohledu 4 se mi vůbec v elektrice neukazoval interiér.

Jinak moc pěkná práce.

Model je hezký,ještě by to chtělo pohrát si s engem,připadá mi divné,že jako engine má 6 náprav a jako wagon jen 4 nápravy.Taky by to chtělo seřídit brzdy a monitory.

I světla jsou podobná 380,vystupují z modelu,pohled z cab je umístěn někde jinde a i ten cab tam nemám při pohledu klávesou 4 ale jako model to je dobrá práce

Jaroslav Skůra napsal:
Pěkný den,
abych Vám ukrátil čekání na mašinku Škoda S699.0 z mé dílny, požádal mě MuDr. Otakar Šmahel o zveřejnění jeho nového modelu:
[Veškeré přimomínky a hodnocení prosím pište zde, nebo posílejte na adresu otakar.smahel@tiscali.cz
Poznámka: na tomto modelu jsem se nijak nepodílel ani nespolupracoval !!! Dělám pouze prostředníka !!!
Zaujímavý počin. Je tam však kopa práce na vyhladení prechodov, smoothovanie nie je optimálne urobené, ale ako náhrada a provizórium to stačí. Presnosť modelu voči výkresom som zatiaľ neskúmal

Back
Nahoře