Robert Schindler
Cestující
Vím, že už se tu řešily různé případů pádů MSTS, ale tohle je fakt kuriozita, se kterou si nevím rady. Dělal jsem už několik aktivit pro trať Plzeň-Domažlice. Teď jsem si vytvořil jednu novou, tj. svou trasu (Domažlice-Plzeň) + několik trafiků, a do další, kde jsem už trasu nadefinou měl, jsem doplnil nově dva trafiky. Při pokusu spustit aktivitu přes Train Store mi MSTS u OBOU (!) aktivit spadlo hned po úvodní obrazovce trasy, těsně předtím, než bych se ocitl v kabině. Zkušel jsem pak všechno možné, přehodit trasu na jinou kolej (výmaz koncového bodu, přehození výhybky, nové umístění koncového bodu), jiný consist, vyhození trafiku, ale nic nepomáhá. ConBuilder, Counvoi ani Route Riter nic nenašly. Activity Analysis je asi na prd, protože mi že třech ROUTES (Dvoukolejka, Opava-Olomouc a trať 180) našlo a nabídlo k analýze aktivit pouze tu první (Dvoukolejka), což je mi na nic.
Zajímavé je, že všechny dříve vytvořené aktivity fungují bez problémů. Vzhledem k tomu, že jsem už ale pár aktivit udělal (včetně dvou dřívějších aktivit ze stejných míst od-do, pouze jiné spoje), nevím, co bych mohl kde tentokrát opomenout, že to nefunguje
Používám BP 6.1, MSTS Bin 1.7.051922. Simulátor spouštím přes TrainStore s parametrem train.exe -mem:512.
Zajímavé je, že všechny dříve vytvořené aktivity fungují bez problémů. Vzhledem k tomu, že jsem už ale pár aktivit udělal (včetně dvou dřívějších aktivit ze stejných míst od-do, pouze jiné spoje), nevím, co bych mohl kde tentokrát opomenout, že to nefunguje
Používám BP 6.1, MSTS Bin 1.7.051922. Simulátor spouštím přes TrainStore s parametrem train.exe -mem:512.