M
Makrdop
Host
Potreboval bych fototextury na loko 363.065-4 kdo by mi je poslal dik vsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Odpovím otázkou : Co Ti tak závažného brání, aby sis ji šel nafotit?Makrdop napsal:Potreboval bych fototextury na loko 363.065-4 kdo by mi je poslal dik vsem.
Třeba to, že je z Vlašimi a tam asi nejezdíMartens napsal:Odpovím otázkou : Co Ti tak závažného brání, aby sis ji šel nafotit?Makrdop napsal:Potreboval bych fototextury na loko 363.065-4 kdo by mi je poslal dik vsem.
Fajn beru......leč když už něco potřebuji, tak je docela slušné u normálních lidí napsat slůvko "prosím" - nic se tím nezkazí ......no alespon, že poděkoval....Tomes napsal:Třeba to, že je z Vlašimi a tam asi nejezdíMartens napsal:Odpovím otázkou : Co Ti tak závažného brání, aby sis ji šel nafotit?Makrdop napsal:Potreboval bych fototextury na loko 363.065-4 kdo by mi je poslal dik vsem.
Martensi, určitě máš pravdu, Makrdopa neznám, ale jak píšeš, poděkoval a to tady moc lidí nedělá, vše berou jako samozřejmost. Jinak 363.065-4 je snad v trainsetu BP, ne ?Martens napsal:Fajn beru......leč když už něco potřebuji, tak je docela slušné u normálních lidí napsat slůvko "prosím" - nic se tím nezkazí ......no alespon, že poděkoval....Tomes napsal:Třeba to, že je z Vlašimi a tam asi nejezdíMartens napsal:Odpovím otázkou : Co Ti tak závažného brání, aby sis ji šel nafotit?Makrdop napsal:Potreboval bych fototextury na loko 363.065-4 kdo by mi je poslal dik vsem.
Sice je v BP, ale stará s jedním funkčním sběračem v *.s . Já tuto přeskinoval na 74, protože jí byla nejblíže a nyní ji mohu vyhodit. To Vrbam použil pro přeskin 74 novější model s oběma smetáky v *.s a je tím připraven pro patch. Bohužel na tento novější model nelze použít textury z 74 a 65 v BP.Tomes napsal:Martensi, určitě máš pravdu, Makrdopa neznám, ale jak píšeš, poděkoval a to tady moc lidí nedělá, vše berou jako samozřejmost. Jinak 363.065-4 je snad v trainsetu BP, ne ?
Třeba by šlo založit novou sekci " INZERCE a ŽÁDOSTI , aby byl "pořádek" a nikoho to nedráždilo.JOHNZ napsal:infected.bass: Mazať sa tu určite nič nebude, o to sa neboj ... jedná sa o to, že keby sa tu toto začalo tolerovať (urobte mi, zožente mi,...), za chvíľu tu nič iné nie je ... ak máš nejaké výhrady voči práci moderátorov, napíš majiteľovi fóra a ak tvoje námietky uzná, nájde lepších ... alebo si myslíš, že mi si tu na tom moderátorstve nejako zakladáme? Poprípade, ak si myslíš, že to tu zvládneš lepšie, prihlás sa o pozíciu moderátora ty ... A on nenaháňa príspevky, nemusí, lebo sa mu do ničoho nezapočítavajú, lebo je moderátor ...
A už sme tu pri tom zas, aj keď s odstupom nejakého času: pomaly mám pocit, že budeme mať v trainsete všetkých 189 lokomotív rady 362/363 ČD a ZSSK + verzie ČSD + ŽSR + ZS Cargo. Dokedy sa budeme pachtiť za každou radovou tabuľkou, každou odreninou a za každou zatečenou čmuhou ?Makrdop napsal:Ano ta je depovana v DKV Plzen kdysi sem nani jezdival časi dobre to byla ješte ve starem natěru ted je v novem vona ma podobnej lak jako loko 363.045-6 vono by stačilo jenom přehodit tabulky s čislem a rami u oken na žlute.