Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Syrda napsal:V jakém okně je ta cedule? To je ale u 954 a ne u 054 2
aha tak to je ta co je při vstupu do oddílu
Ta první je v prvním okně za kabinou fíry v 954, v 054.2 jsem nic takového neviděl.
Ano, ta druhá je nad dveřmi z nástupního prostoru do oddílu - u 954 u těch velkých dveří na 100%, jestli i na opačné straně a v 054.2 nevím.
http://vrbam.ic.cz/msts/index.phpruzeri napsal:pls dá se ten model někde stáhnout nebo se něco posílá mailem,ňák sem to tady nevičet,mohlby by mi někdo na email -> ruzeri@gmail.com <- napsat kde by se to dalo stáhnout nebo kdo mi mi to na ten email poslal,díky moc předem
A kam jsi se koukal?klimi napsal:Vrbam:Co by tato kláves měla dělat?Nějak jsem na to nepřišel?
Vrbam napsal:Zajímalo by mě jestli někdo použil kombinaci CTRL+NUM 8 u updatu s balíkem 954
Další,co neumí číst.V nstavení si vypni dynamické stíny!pistelacek napsal:Vrbam: mam dotaz,proč nejsou soubory kabin a zvuků udělány podle trainsetu BP,ale jsou tam odkazy na jende umístěné soubory? A když už sem všechno přepsal,tak když dam podled 2,tak mi hra spadne![]()
842.021-8 napsal:Dobrý den, na Vrbamově webu jsem si stahl 854 a 954 a nejak tam chybi pohled z kabiny, pokud by byl nekdo tak hodny a poslal by mi ji na email: mikulenkamartin@seznam.cz tak bych mu byl hooodně vděčný. Díky
fíííííra napsal:842.021-8 napsal:Dobrý den, na Vrbamově webu jsem si stahl 854 a 954 a nejak tam chybi pohled z kabiny, pokud by byl nekdo tak hodny a poslal by mi ji na email: mikulenkamartin@seznam.cz tak bych mu byl hooodně vděčný. Díky
954 mají canview shodný s řadou 854
BeastDemon napsal:fíííííra napsal:842.021-8 napsal:Dobrý den, na Vrbamově webu jsem si stahl 854 a 954 a nejak tam chybi pohled z kabiny, pokud by byl nekdo tak hodny a poslal by mi ji na email: mikulenkamartin@seznam.cz tak bych mu byl hooodně vděčný. Díky
954 mají canview shodný s řadou 854
No nevím kde je problém, ale stáhl jsem si ty super mašinky od Vrbama a nainstaloval. Když jedu s 854 a musím se přepnout do 954 (abych jel na druhou stranu) tak mi to hodí chybu že chybí nějaký soubor CAB a spadne to...tak nevím co s tím