Repainty Čouda a Jonáš archiv #1

Stav
nelze přidat další příspěvky.
RE: Repainty Čouda a Jonáš

Na webu to je a zůstane to tam, není v úmyslu modely mazat. Oba víte hovno kdo byl Lenin, Stalin, Brežněv a další soudruzi .... . Porušili jste dohodu !!!!! Těmito keci, které tu stále blejete, web nazpět nedostanete.

PRO JONASE:neni pravda ze Stavitelxxx vyda vse najednou.vyda aktualizaci kde je dokonceni predchozi trasy a hned navazuje dalsi bez krajiny(priklad).a pak zas v dalsi aktu. je krajina i s tema tvyma barackama.booze.....obe dve mapy jsou skvely prinos pro msts a je na chuti uzivatele zda si pojede z bratislavy do prahy a tak dale a nebo z kosic do prahy....jinak teda si delejte skiny pro sebe no,jak to tak ctu,moc lidi to nebude mrzet

Nedostaneme uděláme si jinej já ho klidně budu sponzorovat a Mirek ho vytvoří někde na nějakém jiném hostingu nebo jak se tomu říká.
Nevim co pořád máte s těma laminátkama nebo Cargo mašinama ale mně fungujou normálně mám tam loga tak jak jsou podle skutečnosti mám předělaný všechny mašiny s "name" CDC tak nevím mně to funguje to že je to špatně na stránkách to už mně nevadí. Tak si to můžete opravit.
Já když jsem něco potřeboval tak mi taky poradili ať si to udělám sám.
A nehledě na to že nemám čas objíždět a dávat mám taky jinou práci.

a jeste jedna vec....rozesmala me jeste jedna vec od jonase:ze by jsme MELI znat cisla vsech CDC lokmotiv,no,to si delas pr.....chlapce,byl si v trebovej??vis kolik tady bylo 130?? s napisem DKV CESKA TREBOVA??kdyz jeste cargo nebylo??a ted jsou vsechny SOKV OSTRAVA.tak pojd,prijed do treboej a vyjmenuj me vsechny cisla vsech lokomotiv CDC co budou v trebove.......nezvladnes ani to!!.to je jako tvrdit ze fira zna vsechny CISLA CD 163 a nebo ze fira kdyz jede na novou trat nepotrebuje seznameni s trati,soused dela strojvudce,od minuleho grafikonu jezdil rychliky z trebove do brna-olomouce,teda vlastne zabre,vlak z brna pokracoval do jeseniku...tak a co si myslis?ze znal trat na spamet,rikal mi,jak je z toho zhovadelej,za tunelem zastavka.najednou z 80 na 70 a bla bla.jonasi,uz ty prasky neber a nekritizuj trat,respektive vysocinu,ty bys to treba ani nepostavil,tento usek....pokelepj si na celo pred zrcadlem.....

Sciara18 napsal:
PRO JONASE:neni pravda ze Stavitelxxx vyda vse najednou.vyda aktualizaci kde je dokonceni predchozi trasy a hned navazuje dalsi bez krajiny(priklad).a pak zas v dalsi aktu. je krajina i s tema tvyma barackama.booze.....obe dve mapy jsou skvely prinos pro msts a je na chuti uzivatele zda si pojede z bratislavy do prahy a tak dale a nebo z kosic do prahy....jinak teda si delejte skiny pro sebe no,jak to tak ctu,moc lidi to nebude mrzet
No tak mě to třeba mrzet bude, sem vděčný za každý cargo zelenou/modrou krabici, nedávno sem dělal aktivitu ve které hráč jede mimojiné i v úseku Hranice - Otrokovice a zjistil sem jak málo těch modrých "cargo krabic" je.
P.S: Teď sem zvědavý kdy budu označet za nějakého hyperrealistu či něco podobného.

Ondra.H:
To víš oni nechtějí skutečnost mi zase nechceme historii. Já taky historii mám rád ale v simulátoru shledávám daleko potřebnější stroje 163-753, jenomže oni to nepotřebují oni si zajedou s CME a rajkama na lokálce a takový podobný bludy.
V Třebové jsem byl na kurzu a tam jsem si právě tyto stroje nafotil na skiny abych něco udělal protože v tý době byl kritický nedostatek 130 tak jsem začal skinovat. Většina znás tam stějně bydlíte na stejnosměru a nenafotíte nic alespoň nějakou tu 130 nebo 163 že bych mohl naskinovat nic no takže já taky nebudu tady dělat Plzeňský 754/242/363/742 už do simulátoru. A to jsem měl v plánu začít dělat osobní Esa nějaký ty Plzeňský perly viz třeba 363 061, 082, 053 atd no tak nic no.
Ondra.H:
Nehledě na to že jsi první tady člověk od kterého slyším, že máme málo Cargo krabic já to tvrdím taky a Martin aktivitář taky. Ono hlavně je potřeba udělat na trať 330 CDC 363 nějaký ty ze SOKV Ostrava takový ty oprejskaný stroje těch nízkých čísel. Já to klidně naskinu ale nepojedu z Plzně do Ostravy abych tam nafotil pár Cargo Es a jel domů. Takže holt nic stejně tady podle vetšiny lidí ty mašiny nepotřebujeme takže asi neni co řešit.

Naposled editoval moderátor:

Čouda napsal:
...jako já nemám čas na to abych každej rok přefocoval a předělával mašiny, abyste měli verzi pořád aktuální....
hyperrealista si asi zapoměl odemknout výkolejku.Tohle je Čoudo opět výkvět Tvého myšlení.
Jonáš J. napsal:
Ondra.H:
To víš oni nechtějí skutečnost mi zase nechceme historii.
A Tvůj pohůnek to dotvrdil.

Ondra.H napsal:
Sciara18 napsal:
No tak mě to třeba mrzet bude, sem vděčný za každý cargo zelenou/modrou krabici, nedávno sem dělal aktivitu ve které hráč jede mimojiné i v úseku Hranice - Otrokovice a zjistil sem jak málo těch modrých "cargo krabic" je.
P.S: Teď sem zvědavý kdy budu označet za nějakého hyperrealistu či něco podobného.
Za hyperrealistu asi ne, pokud se k tomu nestavíš tak jako naši páni Bouvare a Pécuchet fon Boletice.....že jenom aktuální stav je ten správný a to i za cenu likvidace starších variant.

Jonáš J. Ať si klidně jezdí s CME po lokálkách, já tu aktivitu nepojedu, ale nemám potřebu je za to osočovat. Já si radši zajedu něco reálného po koridoru z dob současných.
Těch cargo es je opravdu nedostatek v trainsetu BP sou myslím tři, u vás sou tři a tím to hasne, s tím se toho moc dělat nedá.
Martens: Nestavím, dělejte si aktivity jaké chcete, klidně i z historie já to nepojedu, prostě mě ta historie nějak nebere.

Ondra.H napsal:
... nedávno sem dělal aktivitu ve které hráč jede mimojiné i v úseku Hranice - Otrokovice a zjistil sem jak málo těch modrých "cargo krabic" je.
Neboj, oni přibudou. Alespoň v reálu. Až v PARSu překopají cca. třicítku lokomotiv řady 163 na řadu 363.5. A skinovací mánie aktuálního stavu může začít na novo. Bude nové skinovací kolečko ČD - ČDC - ČD?

Martens napsal:
......... pokud se k tomu nestavíš tak jako naši páni Bouvare a Pécuchet fon Boletice.....
Já myslím, že panu Bouvardovi i panu Pécuchetovi i křívdíš. Na rozdíl od té naší dvojky byli totiž CSD = celkem spokojení důchodci.

Čouda napsal:
... jako já nemám čas na to abych každej rok přefocoval a předělával mašiny, abyste měli verzi pořád aktuální....

Jakto? Prece vsichni potrebujeme real na koridoru, nebo uz globalni reditele MSTS Couda/Jonas zmenili strategii, kterou se musi vsichni ridit??? Coudo zklamal jsi. :P

Po pár úvahách nad dianím na tomto fóre by som sem niečo podotkol aj keď väčšina ľudí ma bude považovať za nenormálneho:
Dávate tu všetci /vrátane mňa, priznávam/ obrovské morálne kázania a nápravné rečičky Čoudovi a Jonášovi, ale skúste sa všetci pozrieť na problém aj z druhej strany, ja nezastávam týchto dvoch ľudí, ich správanie som už dávno odsúdil a svojím správaním a názormi lezú na nervy aj mne, ALE uvedomte si jednu vec, keď sa spätne pozriete tak dva roky dozadu a aj na súčasný priebeh tvorby, hlavne skinov musíte konštatovať /ale nesmiete byť jednostranne zaujatí samozrejme/, že okrem nich a sem-tam pár jedincov v Čechách nikto skiny nerobí ! Pikku,Kank,Pawlik,J.Skura,Miran,Ppolll,Ondra Janiš sú modelári, Thunderbird,J.Polák,p.Starý a ostatní "služobne starší" to už zrejme zabalili, sem tam sa našli jednotlivci /Davidus atď./ čo niečo spravili, niekto zistil, že pre túto komunitu nemá zmysel niečo vydávať /Kadr a má aj pravdu/ a ostatok sú stavitelia tratí a najviac je len mudrlantov, kecálkov a spamerov.
Takže skúste Vy všetci, čo tu len vypisujete zbytočné bláboly do vetra chopiť sa materiálu a niečo spraviť, nech všetci vidíme akí ste dobrí nielen v zapĺňaní stránok fóra zbytočnými kecmi.V sekcii "Nabídka textur" je x možností a verte mi, keď sa zamestnáte tvorbou do MSTS tak Vám ani nezostane čas reagovať na Čoudu a Jonáša, na koniec by som chcel podotknúť, že nech nikto neberie tento môj príspevok ako obhajovanie tých dvoch ľudí ale toto je bohužiaľ holá pravda a ten kto si to vie spočítať to aj pochopí a ten kto nie tak bude ďalej vypisovať na toto fórum sprostosti ako doteraz, čo si myslím, že bude drvivá väčšina...
A môžte ma kameňovať....:)

Josef Vogeltanz napsal:
Ondra.H napsal:
... nedávno sem dělal aktivitu ve které hráč jede mimojiné i v úseku Hranice - Otrokovice a zjistil sem jak málo těch modrých "cargo krabic" je.
Neboj, oni přibudou. Alespoň v reálu. Až v PARSu překopají cca. třicítku lokomotiv řady 163 na řadu 363.5. A skinovací mánie aktuálního stavu může začít na novo. Bude nové skinovací kolečko ČD - ČDC - ČD?
Ještě jsi zapomněl na několik (10 - 20 ks) laminátek řady 230. To pak budeme mít na kolejích to správný muzeum.

Môžem poprosiť o objasnenie rekunštrukciíí 363 a 230 ? Díky.

Jonáš J. napsal:
Nedostaneme uděláme si jinej já ho klidně budu sponzorovat a Mirek ho vytvoří někde na nějakém jiném hostingu nebo jak se tomu říká.
Nevim co pořád máte s těma laminátkama nebo Cargo mašinama ale mně fungujou normálně mám tam loga tak jak jsou podle skutečnosti mám předělaný všechny mašiny s "name" CDC tak nevím mně to funguje to že je to špatně na stránkách to už mně nevadí. Tak si to můžete opravit.
Já když jsem něco potřeboval tak mi taky poradili ať si to udělám sám.
A nehledě na to že nemám čas objíždět a dávat mám taky jinou práci.
Asi si nepochopil co se tady po tobě chce. Tak ještě jednou. Původní skiny nechte tak jak jsou. A pak vznikne druhý skin, ale jako CDC. To znamená, že na jedno inventární číslo budou 2 stroje, ale pod jinýma logama. U Zdeňka by se snad našlo pár volného místa. Ale vy tvrdohlavci tvrdohlaví si budete prosazovat svou. Já jsem zvědav, co budete dělat, když najednou se vše vrátí do stejných kolejí. Opět budete dělat opravu. Být podnikatelé, tak zkrachujete, páč 2x sahat na stejnou věc se sakra prodražuje. A pokud máte strach, že by se pak mašina objevila v jedné aktivitě 2* jako CD a pak jako CDC, tak to ani náhodou pokud dodržíte pravidlo o větě: Tato mašina jezdilo od xx.xx.xxxx jako CDC.

duuso napsal:
..... že nech nikto neberie tento môj príspevok ako obhajovanie tých dvoch ľudí .....
Duuso, já si považuju toho, že Čouda i Jonáš tvoří a čest a uznání jim za to. Ale to, že když oni, já, či Ty něco do MSTS vytvoříme, nás ještě neopravňuje k tomu, být na druhé sprostý, nařizovat a vnucovat jim své teorie. Mohu diskutovat, dělit se o názor - a máš pravdu, měl bych i dělat. V rámci možností se snažím.

Ondra.H napsal:
Sciara18 napsal:
Ano všichni chceme i carga, ale nechat i původní verze, ale ti dva píp to nedokážou pochopit.

duuso napsal:
Môžem poprosiť o objasnenie rekunštrukciíí 363 a 230 ? Díky.
Rekontruovat se budou loko řady 163 na 363.
Pak také dojde ke zprovoznění několika dlouhodobých stojáků řady 230, nebo i dokonce reko řady 230 na řadu 240.
Toť vše.

Na co původní verze nebudou, vím že máme na stránkách hafo 130/742/163 která jsou Carga ale na stránkách nejsou předělaný loga ani v názvu ENGu,S,SD není cargo třeba 742 206 je carga ale na stránkách je jako cd, bohužel jsme skinovali zrovna na sklonku dělení se drah na osobní i nákladní takže já jsem si osobně všechny mašiny předělal dle skutečnosti, takže s tím problém nemám.
Ano chybu přiznávám že je v tom bordel jako na dráze, ale i taková je na dráze skutečnost.
A kdo si bude chtít s Cargo mašiny udělat naz5 osobní s Logem ČD tak si to musí předělat sám na to nemám čas musím skinovat další stroje a nemůžu se zabývat logama.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře