Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Je to Ondra JanišČouda napsal:Nevíte prosím někdo, kdo je autorem modelu 830 první a druhé serie? Není to O. Janiš?
Z důvodů neúnosnosti a nepřehlednosti jsem rozdělil web na kategorie, čehož jste si už jistě všimli.
Jinak na webu můžete stahovat další kousky. Tentokrát se jedná o modely od Jana Prchala a to 830 090 ve stavu v jakém se nacházela v roce 2006 v Lužné u Rakovníka, potom 831 162 a 810 319. Je to asi to poslední co pro tento simulátor Honza udělal, ale ještě pracuju na dokončení jednoho modelu, jenže to je tajemství, ale můžu už dopředu prozradit, že se bude líbit, protože spousta lidí ho chce. Prsty v tom má samozřejmě také Jan Prchal. No nechte se překvapit
Kadr napsal:Ahoj, zatím to vypadá dobře.Mám takoví dotaz.Skin děláš na model pana Skůry nebo pana Starého??Díky
Dobře díky.Zdeněk Itterheim napsal:Kadr napsal:Ahoj, zatím to vypadá dobře.Mám takoví dotaz.Skin děláš na model pana Skůry nebo pana Starého??Díky
Je to na model J. Skůry.
A co takhle kdyby se použil eng. od bob57_cz.Myslím si,že jeho 754 je asi nejlépe vyladěná.Čouda napsal:Na Modelu jsou pouze předělaná světla dle MSTS Bin, která jsou zkopírovaná ze 754 067 od Daviduse, takže Vám to musí blbnout u obou loko. Mě simulátor při jízdě s touto loko nepadá. Navíc neexistuje vyladěný ENG
A kde se dá ten vyladěný eng na 754 stáhnout :?:Matýsek napsal:A co takhle kdyby se použil eng. od bob57_cz.Myslím si,že jeho 754 je asi nejlépe vyladěná.
Miran napsal:bob57_cz napsal:Link máš na téhle stránce nahoře, akorát si ze 754058 musíš udělat nové číslo a zkontrolovat rozměry.Miran napsal:No tak, krucinál sem hoď odkaz na ten vyladěnej eng a bude pokoj. Takovýhle machry mám nejraděj.....
Omlouvám se, pro oči jsem neviděl.....![]()
![]()
![]()