Trať ŽSR 141

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna sailes
  • Datum začátku Datum začátku
S

sailes

Host
Nazdar lidi, chcem sa spýtať či by mal niekto záujem o trat ŽSR 141, pretože sa ju chystám postavit, je to neeletrifikovaná trať ktorá vedie z Nitry do Leopoldova.

sailes napsal:
Nazdar lidi, chcem sa spýtať či by mal niekto záujem o trat ŽSR 141, pretože sa ju chystám postavit, je to neeletrifikovaná trať ktorá vedie z Nitry do Leopoldova.
Včera už bolo neskoro ... kedy to plánuješ dokončiť ?

:eek: dobra otázka, plán je do konca septembra ale budem potrebovat pomôcť od modelárov, nie som este natolko skuseny.

Naposled editoval moderátor:
sailes napsal:
:eek: dobra otázka, plán je do konca septembra ale budem potrebovat pomôcť od modelárov, nie som este natolko skuseny.
Pro nezkušeného to plánuj do konce septembra, ale minimálně roku 2007.

Naposled editoval moderátor:
sailes napsal:
... ale budem potrebovat pomôcť od modelárov, nie som este natolko skuseny.
Kukni, nič v zlom, ale poviem ti to polopate. Zrejme nik z modelárov nebude nič robiť, pokým neuvidí od teba nejaký výsledok. Ak by ti tá stavba z rôznych dôvodov nešla, je zbytočné zaoberať sa originálnymi modelmi stavieb v okolí trate. Až budeš mať natiahnuté kolaje, značky, návestidlá a bude to chodivé, určite sa niekto nájde, kto ti vymodeluje originálne objekty priamo k trati. Zatiaľ použi čo web dal, použi to s rozumom tak, aby sa to čo najviac podobalo. Postupne, ako budú prichádzať traťové objekty, môžeš vydávať aktualizácie.
Ver tomu, že takto fungovali všetci stavitelia tratí. Ukázali prácu, potom sa našli aj modelári a s nimi modely. Ovšem najprv ich to muselo nejako osloviť.
A toto platí pre všetkých začínajúcich staviteľov tratí bez výnimky.

Presne ako píše Tax, čistá pravda. Na tejto štreke som chodieval v 90-tych rokoch s Tekovom (580/581) a pokiaľ dobre viem nie je tam žiadna atypická budova, všetko sa dá ako-tak nahradiť existujúcim materiálom, prípadne poskladať, Zbyňkova trať je plná krásnych stavieb a hlavne je dovolené používať ich aj v iných tratiach a kopec vecí je na thetrain.de, msts-objekte.de, amicitreni.it. V ŽSR130-fake verzii som z rôznych budov poskladal Bratislava hl., Nové Zámky a ešte všetko možné, neboj nič, to pôjde, ak to myslíš so stavbou vážne kľudne sa mi môžeš ozvať na mail a môžme sa trebárs aj stretnúť - NR-LV 45 km...

sailes napsal:
ja pracujem na 140 ale iba PD - NR
a mám video zo stanovišta Topolcany - Leopoldov, ak chces tak napíš :wink:

vcera som dotrepal PC na intrák a dnes do 2:00 ráno som ho spojazdnoval, síce som potom spal na prednáškach ale čo už, podstatné je že už fachčí a možem pokračovat v stavbe mojej 140 :lol:

Back
Nahoře