RE: Počítačová poradna všeobecně
Pěkný den,
zkusím to tady ...
v létě jsem dostal od kamaráda počítačového "maniaka" starší HDD 20 GB , ale já jsem si říkal, že na MSTS to postačí. Všechno fungovalo jako na drátkách, na disku bylo (je) vše co se týče MSTS na mém počítači.
Včera spustím počítač, naběhne modrá obrazovka, že chce kontrolovat disk H (výše zmiňovaný disk). Říkal jsem si, že bude možná lepší, když ho nechám udělat co chce. Kontrola se spustila, po několika vteřinách se objevila tzv. smrtelná obrazovka. Počítač se restartovat a opět chtěl dělat kontrolu. Teď už jsem ho nenechal, pustil mě do účtů a naběhl windows. Při jakémkoliv pokusu dostat se k souborům na disku následuje opět smrt. Nechal jsem ho na chvíli schladnout, asi po dvou hodinách šlo se normálně do disku dostat. Zálohoval jsem si aspoň rozdělané aktivity, projel několika kontrolními prográmky, které nic nenašly a smazal co jsem doplňoval minule. Antivir (NOD 32) nic nenašel. Dneska spustím počítač, okolo 14:00 situace jako minule. Teďka večer jsem byl nucen disk odpojit, protože když nabíhala plocha následovala opět smrt.
Byl bych vděčný, kdyby mi někdo doporučil nějaký postup. Začínám bgýt bezradný.
Děkuji moc, Intouro