Vitas napsal:
... je to spíš Fabia Junior s motorem 1.8 TFSI...
No tak táto kombinácia je samovražda sama o sebe. Ľahké nestabilné auto s motorom o vyše 100 kW je vstupenkou do problémov a hazardu so zdravím vlastným aj zdravím ostatných účastníkov cestnej premávky :!:
Ináč k tomu Lenovu IdeaPad: jeden z mojich klientov si kúpil v Alze bez toho aby sa so mnou poradil nabúchaný 14" Lenovo Idea Pad. Po prvotnej eufórii z dobrej kúpy prišli prvé problémy. Po 3-4 mesiacoch sa noťas posral a zobrali ho "do servisu". Tam pobudol nejakých 5 týždňov, až manželku "šťastného" majiteľa prešla trpezlivosť a začala pátrať po tom, kde je ich noťas. Dozvedela sa, že sa nedá opraviť a že jej pošlú podobný, ale už nie nový, pretože ho užívali viac než 3 mesiace. Keďže je to energická a vecná žena, inak bývalá manažérka známej slovenskej SW spoločnosti, to ju samozrejme pobudilo ( rozumej riadne, ale naozaj riadne nasralo ) a žiadala zrušenie kúpnej zmluvy. Tu nadišli ďalšie problémy. V Alza.sk jej len tak nechceli vrátiť peniaze, mrmlali v tom zmysle, že to musia schváliť v matke v prágli. To ju ešte viac nasralo, pretože už takmer 3 mesiace boli jak bez
(ne)kvalitného nadupaného noťasa Lenovo IdeaPad, tak bez peňazí, u daného modelu blížiaceho sa k hranici 900 €. Akonáhle došli peniaze po viac než 3 mesiace trvajúcej patálii s reklamáciou a vrátením peňazí, kúpil som pre nich technicky, výkonovo aj cenovo podobnú Toshibu Tecru a vtedy keď na ňu pánko siahol, zistil akú kravinu urobil kúpou Lenova IdeaPad. Prakticky za tie isté peniaze dostal podstatne kvalitnejší noťas, navyše s 3-ročnou zárukou v kamennom servise - ktorú inak pravdepodobne nevyužije. Totižto žiaden kus z rady Toshiba Tecra ešte servis nepotreboval, ani záručný, ani pozáručný a to som ich predal dosť.
Ináč veľmi rád si pozriem ten tvoj noťas po 3 - 4 rokoch používania, môžeš si ho porovnať s mojim terajším staručkým 4-ročným Dell-om, ktorý okrem chýbajúceho výkonu - je to Core2Duo - funguje bezchybne a nepoznáš na ňom žiadne opotrebovanie, hoci mu dávam zabrať ja aj
moja dcéra ( to je tá, čo drží čierneho vlčiaka )