Trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ

Laborec425

Pokladník
Pokouším se stavět trať ČD 072 Lysá nad Labem - Ústí nad Labem západ. Tak jsem dneska udělal narychlo i stránku (http://www.vlaky.org/msts072), kam budu dávat informace o stavbě. Kdyby někdo chtěl pomoci třeba s dokumentací atd., tak se mi může ozvat na email :)!

Naposled editoval moderátor:

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Přeji mnoho úspěchů, já se zase snažím vytvořit aktivitu, a zatím žádná sranda.

Pawlik

Průvodčí
To je skvělá zpráva - moje domovská trať.
Bydlím nedaleko Dřís a fotky z okolí nejsou problém.
Mám taky video z foťáku při jízdě na Peršinku s rychlíkem z Lysé do
Staré Boleslavi, ale lepší by to bylo poslat na CD, protože to má asi 60 MB
Držím ti palce a přeji pevné nervy,já už to zkoušel ale nesehnal jsem fungující DEMEX a odrovnal mě nedostatek času (a taky ta trpělivost!). Bylo by to krásné se tady jednou prohánět se 163 :D

Laborec425

Pokladník
Pawlik: Jsem rád, že jsi se ozval. Jak máš rychlé připojení k internetu? Znám jeden server, kam by se to video dalo poslat a já bych si to stáhnul. Nebo na mojí stránce můžu vytvořit FTP a tam by se to také dalo nahrát. A nebo přes to CD. Poštovné a CD bych samozřejmě zaplatil.
Jinak díky za podporu. Snad se mi podaří něco postavit. Jsem téměř úplný začátečník, ale snad to bude pořád lepší a lepší, když se budu Route editor učit víc a víc. Kdyžtak info o tom, kam mám koleje atd. jsem před chvílí napsal na stránky této tratě http://www.vlaky.org/msts072 A kdyby jsi byl tedy ochotný mi pomoct nebo poslat nějak to video, tak budu moc rád a třeba se mi ozvi na email: nmichael@volny.cz :)

onkor

Začátečník
Jestli na tý trati ještě budeš pracovat, tak bych moh udělat fotky a plánek úseku Lysá nad Labem - Otradovice, ale bohužel až tak v červnu.

Karlos

Pokladník
Taky se ji pokouším stavět, neboť je to má domovská trať. Mám dokončenou pokládku kolejí ze Střekova (včetně) až na Mělník (včetně). Ostatní stavba však nejde nijak rychle. Člověk se musí taky starat o jiné věci, než MSTS ;)
Jinak ji stavím dle originálních plánů (Pasport tratě).

Laborec425

Pokladník
onkor napsal:
Jestli na tý trati ještě budeš pracovat, tak bych moh udělat fotky a plánek úseku Lysá nad Labem - Otradovice, ale bohužel až tak v červnu.
Díky, že jsi se ozval. Teď to ale nebudu už asi potřebovat, protože jsem sehnal video celé trati. Ale i tak děkuju :D !

D

Drummaster

Host
No kucí, sem rád, že se této mé domovské trati někdo ujal, otázka je: jestli to bude navazovat na trať Ústí Střekov - Poděbrady - Kolín, jak již tu zde někdo staví

Laborec425

Pokladník
Drummaster napsal:
No kucí, sem rád, že se této mé domovské trati někdo ujal, otázka je: jestli to bude navazovat na trať Ústí Střekov - Poděbrady - Kolín, jak již tu zde někdo staví
Já mám postaveny zatím koleje z Mělníka (včetně stanice) do Velkých Žernosek (včetně stanice) a budu pokračovat do Ústí nad Labem-střekov. Potom bych asi trať vydal a aktualizacema pokračoval do Děčína s odbočkou do Zubrnic (zrušená trať, dnes muzeální) a dále do šluknovského výběžku (Rumburk, Varnsdorf). A samozřejmě to chci dodělat na druhé straně do Lysé nad Labem. To jsou moje plány. Ale bude na tom samozřejmě ještě strašně moc hodin práce. Takže nechci nikomu tady něco slibovat, kdy to bude a tak. Je taky možné, že se dostanu do nějakých komplikací jako jsou pády MSTS editoru a o tu trať přijdu. Nikdy nevíte, co se v MSTS stane :( :D !

Laborec425

Pokladník
Karlos napsal:
Taky se ji pokouším stavět, neboť je to má domovská trať. Mám dokončenou pokládku kolejí ze Střekova (včetně) až na Mělník (včetně). Ostatní stavba však nejde nijak rychle. Člověk se musí taky starat o jiné věci, než MSTS ;)
Mám od Zdeňka z Děčína DVD s touto tratí natáčené z lokomotivy. Chtěl by jsi toto DVD? Zdeněk mi psal, že Ti ho mám přepálit. :D

D

Drummaster

Host
Laborec425 napsal:
Drummaster napsal:
Já mám postaveny zatím koleje z Mělníka (včetně stanice) do Velkých Žernosek (včetně stanice) a budu pokračovat do Ústí nad Labem-střekov. Potom bych asi trať vydal a aktualizacema pokračoval do Děčína s odbočkou do Zubrnic (zrušená trať, dnes muzeální) a dále do šluknovského výběžku (Rumburk, Varnsdorf). A samozřejmě to chci dodělat na druhé straně do Lysé nad Labem. To jsou moje plány. Ale bude na tom samozřejmě ještě strašně moc hodin práce. Takže nechci nikomu tady něco slibovat, kdy to bude a tak. Je taky možné, že se dostanu do nějakých komplikací jako jsou pády MSTS editoru a o tu trať přijdu. Nikdy nevíte, co se v MSTS stane :( :D !

OK, to je dobrý plán, hlavně že si mi aspoň popsal, jak na tom zatím s tratí jsi :) předpokládám, že Ústí západ a depo ČD neni vyjímkou :)

Zdeněk Itterheim

Provozní technik
Laborec425 napsal:
Karlos napsal:
Mám od Zdeňka z Děčína DVD s touto tratí natáčené z lokomotivy. Chtěl by jsi toto DVD? Zdeněk mi psal, že Ti ho mám přepálit. :D

Odepsal mi že zatim nechce.

Laborec425

Pokladník
Drummaster napsal:
Laborec425 napsal:
Drummaster napsal:

OK, to je dobrý plán, hlavně že si mi aspoň popsal, jak na tom zatím s tratí jsi :) předpokládám, že Ústí západ a depo ČD neni vyjímkou :)
To nevím, jestli si troufnu na Ústí nad Labem západ :D , ale je možné, že časem získám víc zkušeností a dodělám to a to bych mohl rovnou už pokračovat dál na Chomutov. Tu trať mám také moc rád. Ale to jsou opravdu zatím jenom plány :D !

KJ_Ross

Pokladník
To Laborec: no příteli, já si myslím, že ty to zvládneš, nemusí být 100pro real západní nádraží, to pak můžeš dotvářet pomocí aktualizací, myslím si že by to byla škoda nemít Ústí západ. Myslím si, že se někdo najde kdo ti s tím pomůže. Nejprve bych tomu nádraží západnímu dal přednost, pak bych přešel na odbočku ze Střekova na Děčín východ (popř. Děčín hl. nádrží) a pak by ses mohl pustit s pokračováním klidně na Chomutov. Zdá se to náročné, ale když pomyslíš na to, jak tou tratí se budeš projíždět, tak si uvědomíš, že vždycky to jde, když se chce a věř mi, že se ti chtít nakonec bude :)

Laborec425

Pokladník
KJ_Ross napsal:
To Laborec: no příteli, já si myslím, že ty to zvládneš, nemusí být 100pro real západní nádraží, to pak můžeš dotvářet pomocí aktualizací, myslím si že by to byla škoda nemít Ústí západ. Myslím si, že se někdo najde kdo ti s tím pomůže. Nejprve bych tomu nádraží západnímu dal přednost, pak bych přešel na odbočku ze Střekova na Děčín východ (popř. Děčín hl. nádrží) a pak by ses mohl pustit s pokračováním klidně na Chomutov. Zdá se to náročné, ale když pomyslíš na to, jak tou tratí se budeš projíždět, tak si uvědomíš, že vždycky to jde, když se chce a věř mi, že se ti chtít nakonec bude :)
Hlavně každým dnem získávám tou stavbou víc a víc zkušeností, takže později zvládnu i ten UL západ. První co jsem se ale rozhodl je, že udělám kompletně a dokonale (tak jak to nejvíc dokážu) úsek Mělník - Ústí nad Labem-Střekov. Potom se naučím dělat aktualizace a budu vydávat aktualizace :) !

KJ_Ross

Pokladník
Hmmm, super ;) pocházím z Litoměřic, tak jsem zvědav na dolní (dnes už jen nádraží pro nákladní dopravu) nádraží a na stanici Litměřice město (dvojkolejka, no problem snad:))a okolí :)

Laborec425

Pokladník
KJ_Ross napsal:
Hmmm, super ;) pocházím z Litoměřic, tak jsem zvědav na dolní (dnes už jen nádraží pro nákladní dopravu) nádraží a na stanici Litměřice město (dvojkolejka, no problem snad:))a okolí :)
Litoměřice už mám kolejově hotové. Možná příští týden dám na mojí stránku (http://www.vlaky.org/msts072) nové screeny. Musím ale ještě chvíli něco stavět, než je tam dám :)!

Laborec425

Pokladník
Ahoj všem! Tak dneska se jdu pustit do nádraží Ústí nad Labem-Střekov. Je dost velké a část v oblouku, takže nevím, jak to zvládnu, ale snad mi to vyjde. Potom už budu mít kolejově hotový (včetně stanic) celý úsek Mělník - Ústí nad Labem-Střekov a začnu stavět vše okolo (návěstidla, krajinu atd.). Tak mi držte palce při stavbě zatím mého největšího nádraží Ústí nad Labem-Střekov! :D

Laborec425

Pokladník
Zdeněk: Zvládnul jsem Mělník a Velké Žernoseky, tak snad půjde i ten Střekov :D ! I když je to o dost větší a navíc v tom oblouku! Děčín východ bude taky drsnej :D ! Ale na to mám zatím dost času! A co takový Boletice ;) :p ?

Nahoře