Zajímavé odkazy pro skinaře, modeláře apod.

Ronoath

Posunovač
Možná zase někdo bude mít připomínky, ale dovolil jsem si založit nové vlákno kvůli jedinému odkazu.

Ta této stránce naleznete opravdu spoustu obrázků, které by se měly hodit jako textury. Po mém zběžném prohlédnutí kategorie železnice mi nic nepadlo do oka, ale třeba zde najdete něco, co se vám chybělo;)

http://www.environment-textures.com/

Carlos

Cestující
Toto jsem teda netušil

, zřejmě nějaká sovětská předělávka!
cad1949dd727a697ee637adc71269f9d.jpg

Naposled editoval moderátor:

Miran

Moderátor
Správce
A vzadu jsi zapomněl na Rakušanku. A to celé je na viaduktu přes Jizeru.

Tygy

Provozní technik
Od 5.2.2024 Sirius pravidelném provozu na lince R23 Ústí nad labem - Kolín

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Kupé, na to asi už budeme jenom nostalgicky vzpomínat. Dnes je to samý velkoprostor, aby se do vlaku namačkalo co nejvíce lidí a pak na delší cesty není žádné soukromí. Vždyť ani zavazadla není kam pořádně dát. Když jsem cestovával i s violoncellem a kufrem z Brna do Ostravy, v kupé, žádný problém. Kufr nahoru, přes něj violoncello a ještě se tam vešli se zavazadly zbývajících 5 cestujících. Tady v tomto vlaku si to vůbec neumím představit.

Dan J.

Strojvedoucí
Vlaky měnící se v tramvaje. I u osobáků, dovnitř táhne jako prase, při kařdám otevčení dvěří a ty velkoprostory mne vyloženě se..u. Pokaždé, když jezdím do Ovy, jedině IC a požaduji místenku do kupé.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
a ty velkoprostory mne vyloženě se..u.
Loni na podzim jsem takto cestoval do Práglu. Metropolitan. Velkoprostor. Celou cestu poslouchal bujaré veselí z druhé části vagonu, odjinud zase pípání telefonu, z další strany někdo sledoval film na tabletu se zvukem z reproduktoru.
Zpět jsem jel Railjetem. Sehnal jsem poslední místenku, vlak totálně plný. A tam to bylo ještě horší. v dosahu stále žvatlala nahlas nějaká důchodkyně a já celou cestu proti své vůli musel poslouchat její žvásty. A jinak kulisa ruchů od telefonistů a sledovatelů filmů nonstop. Je pravda, že v kupé také mohu mít hlučné sousedy, ale ta pravděpodobnost je malá. Kupé jsem si užil jen na rychlíku z Prahy do Kralup. Staré poctivé vagony.

Nahoře