Trať Liberec-Tanvald

Hynďa

Průvodčí
Rád bych oznámil že do MSTS vzniká další reálná trať a sice trať 036 Liberec - Tanvald. Trať je jednokolejná, neelektrifikovaná. Úsek Liberec - Tanvald je dlouhý 27km a nejvyšší rychlost je zde 50km/h. Dříve zde provoz zajišťovaly motorové vozy 810 ale od GVD 2007 jsou to hlavně vozy řady 843.
Také bych se chtěl zeptat jestli nemá někdo nějaké podklady pro trať nebo jestli by nebyl někdo ochotný udělat pro trať nějaké objekty.
http://www.trat036.cz/
 

Petr Novák

Průvodčí
No hnací vozidlo dík Miranovi už máme,takže ještě tu trať...
 
Naposled editoval moderátor:

VáclavS

Průvodčí
Vozidlo ne. Rakušanky jezdí až z Tanvaldu nahoru. To zatím nebude. Ale trať to je pěkná. Bude sooučástí i tramvajová trať do Jablonce?
 

Hynďa

Průvodčí
Přemýšlel jsem co s tou tramvajovou tratí. Je to docela výrazný prvek v krajině a vede skoro hned u tratě železniční. Ale že by se mi chtělo stavět tu "horskou dráhu" to teda ne. Asi to jenom nějak naaranžuju aby to vypadalo.
 

Tomas Lee

Skladník
Hynďa, řekni jak jsi daleko. Ono napsat, že vzniká trať 036 je lehký. U mě v hlavě ta trať již vzniká nějaký ten měsíc taky. Ale bohužel jen v hlavě. :D Pak by se dalo přemýšlet co bych pro tebe a pro trať mohl udělat já. ;)
 

Hynďa

Průvodčí
Položeny mám koleje mám v Liberci (kromě pár kolejí UTD a depa) + cca10km trati takže teď jsem kousek před Jabloncem. Bohužel momentálně nějak stávkuje PC takže stavba stojí
 
Naposled editoval moderátor:

Venny

Signalista
Hynďo, a když už bude Liberec - Tanvald, proč ne i Tanvald - Železný Brod a Tanvald - Harrachov? V reálu nádherné trati.
 
Naposled editoval moderátor:

Hynďa

Průvodčí
Ano, obě tratě jsou také nádherné. Zatím jsem přemýšlel pouze o trati do Harrachova ale to je ještě daleko. Momentálně nejsem ještě ani v Jablonci neboť PC stále zlobí ale příští týden už by to mělo být OK a dám se znovu do práce.
 

Hynďa

Průvodčí
Více méňe jsou položeny koleje v úseku Liberec-Jablonec. O víkendu se pokusím spáchat videa a fotky z úseku do Pasek a pomalu budu stavět dál na Tanvald.
 

Hynďa

Průvodčí
Stavba stále pokračuje. Už jsou položeny koleje v úseku Liberec - Paseky.

Nenašel by se tu někdo kdo by byl ochotný udělat pár drobných objektů pro tuto trať???
 

Hynďa

Průvodčí
Tak koleje už jsou položeny až do Smržovky. Rozhodl jsem se ale trať postavit znovu podle markerů aby lépe vycházeli vzdálenosti. Snad to stavbu o moc dlouho nezdrží....
 

Hynďa

Průvodčí
Tak to tak vypadá že na markery kašlu (ještě uvidim ale moc se mi do toho nechce) a přináším vám tady první screeny z trati kde už mám sem tam nějakej ten objekt.
 

Miran

Moderátor
Správce
Abych byl upřímný, i přes ten sem tam nějakej objekt mám starosti to tam tak nějak poznat, snad ty Rochlice....
 

Venny

Signalista
V pohodě Hynďo. A přeju mnoho elánu do další práce. :) Ono pořídit model specifické liberecké stanice je určitě práce pro dobrého modeláře.
 

Hynďa

Průvodčí
Díky ;) No to bude zajímavý zvlášť když všichni modeláři maj spoustu práce. Já bych tam dal objekty z jinejch tratí ale třeba ostrov to nemůže bejt jen tak nějaká budova..
 
Nahoře