vláčkař Jenda
Pokladník
No hele, já bych přece jenom několik rozdílů našel (okna, schůdky, ty tentononcy na střeše). Předpokládám, že ten spodní obrázek je Bee 272.Ten rozdíl přeci musí každý poznat! Zvlášť je-li vše v najbrtu.
(ironie)
No hele, já bych přece jenom několik rozdílů našel (okna, schůdky, ty tentononcy na střeše). Předpokládám, že ten spodní obrázek je Bee 272.Ten rozdíl přeci musí každý poznat! Zvlášť je-li vše v najbrtu.
(ironie)
Byl na stránkách ondrajanis v packu 3 vozů. Ten pack se dá na webu dohledat.Existuje cd Bee 272 008 v Najbrtu. Bylo to tuším u @jirka_89, ale jeho web už nefunguje.
Nechápu, proč si nestáhneš 3D kabinu od pikkua na 750.... Chápu, že to nebude v detailech sedět, ale já osobně bych radši 3D propracovanou kabinu i za cenu nesedících detailů...Zdravím, prosím o odkaz na kabinu 753 (obsahuje 753192.cvf). Je na ni odkazováno v ENGu loko 753.301 (OpenRails) na webu Hekl / Kulica). Díky.
Já ji taky nemám, mám pouze cab750+753, ten tenhle cvf. neobsahuje. Takže netuším a ni nepomohu.Dane nebo Vašku napíšete, kde ona hledaná kabina je k mání,..
Kabina je myslím v Trainsetu BPJe mi jedno, zda je kabina 2D. Takže pokud mi Dane nebo Vašku napíšete, kde ona hledaná kabina je k mání, budu vám vděčnější než za popisování zážitků z kabin 3D, které nechci.