Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

DominSK

Začátečník
Ahojte, viete niekto kde nájdem Somatkové vozne ZSSK Bdt 114,210 a ZSSK BDsee 016 ? Poprípade vedel by mi ich niekto prosím poslať ? Keďže cez Wayback machine sa na jeho web dostanem ale už sa nedajú stiahnuť. Ďakujem

Olikeman

Cestující
Zdravím,
Neviete prosím dá sa niekde stiahnuť ZSSK BDsee 004 do Open Rails,existuje vôbec ten model do OR?

Dakujem za odpoved

Kebarko

Provozní technik

Venny

Průvodčí
Žádám o odkaz na stažení loko ČD 735.057. Během manipulace s trainsetem se mi někde podařilo proj... textury. Díky za pomoc.

Michal Koňařík

Cestující
Zdravím sháním tuto kabinu na DB 628, na the train jsem našel jen tu starou , předem díky .

Přílohy

• FB_IMG_1635013581691.jpg
    FB_IMG_1635013581691.jpg
    34.4 KB · Zobrazeno: 45

vláčkař Jenda

Pokladník
Zdravím, sháním kabinu pro Kyklopa řady 759 (T499.0). Viděl jsem ji u Zbyňka Šemory na videích a screenshotech, ale není nikde k nalezení. Měl-li by někdo odkaz, budu rád za sdílení.
Díky.

Martens

Strojvedoucí
Správce
Měla by být součástí trainsetu BP - mám u sebe ještě originál z doby, kdy jsem ji dělal, ale tuším, že už prošla i nějakou aktualizací na OR, takže asi ji nebudu mít aktuální.

Lukasiko

Začátečník
Zdravím,
Nemáte niekto odkaz ku kabíne ČD660? Vraj bola niekedy na Ulož.to, teraz tam už nie je ale snáď ju niekto budete mať. Vďaka

vláčkař Jenda

Pokladník
Dobrý novoroční večer,
hledám kvatro (842) v najbrtu. V trainsetu na flešce s tratí BP nebyl a jinde jej nemohu najít. Totéž platí pro přípojný vůz Bdtn (neboli 054) také v najbrtu.
Jestli o nich něco víte, budu rád za nějaký odkaz.
Díky.
Jenda

dvacka

Průvodčí
Zdravím,
chystám se tvořit aktivitu EC 130 a do řazení potřebuji maďarské rekonstruované vozy. Na jednom i druhém webu jsem našel v tomto nátěru pouze vůz Bpmz.
Moc maďarských stránek pro MSTS neznám, tak bych byl rád, kdyby někdo věděl, jestli jsou prosím ještě někde ke stažení ostatní typy vozů v tomto nátěru? Děkuji :)

poison

Pomocník strojvedoucího
U mojí Hungarie s vectronem na ŽSR 130 je link na balík na ulozto, tuším, že je tam i tenhle pack, mrkni na to.

Nahoře