Kde stáhnout model, skin... Hledám, hledáš, hledáme...

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
To bude asi tím, že to byla tvorba mladých nadšených lidí. Pak postoupili do dalšího životního levelu a na vláčky už není čas, tak zrušili i weby. Důvody mohly být i jiné. Ale tak tomu je v celé historii MSTS. Aktivní byli hlavně vysokoškoláci a po absolvování šmytec. Každý vydržel s tvorbou kolem 4 let. Mnozí méně. Jen co já pamatuji generací modelářů.
Proto je dobré si vše archivovat a počítat s tím, že odkazy budou aktivní jen po omezenou dobu.

Meda

Provozní technik
Bohužel, většina polských webů už nefunguje. Snad poslední fungujicí, co jsem našel je http://www.ts-studio.eu07.pl/index1.html a http://www.orts.pl/ Na tom druhém odkazu nějaké páry PKP TKt48 jsou...
Zdravím a děkuji. Hledaná loko tam není ......
To bude asi tím, že to byla tvorba mladých nadšených lidí. Pak postoupili do dalšího životního levelu a na vláčky už není čas, tak zrušili i weby. Důvody mohly být i jiné. Ale tak tomu je v celé historii MSTS. Aktivní byli hlavně vysokoškoláci a po absolvování šmytec. Každý vydržel s tvorbou kolem 4 let. Mnozí méně. Jen co já pamatuji generací modelářů.
Proto je dobré si vše archivovat a počítat s tím, že odkazy budou aktivní jen po omezenou dobu.
Samozřejmě, že archivuji - mám zatím "jen" přes 2700 složek s modely. Ale jakmile stáhnu aktivitu od Dana tak doplňuji a sháním dál ........ :)
Ale to je pohoda ......

Meda

Provozní technik
Zdravím,
k níže uvedené aktivitě hledám (po marném pátrání včetně strejdy Gůgla) tato vozidla :

Aktivita na PepaHově trati 310 - Os 3606 - GVD 1988/89 od Dana z www.mojevlacky.cz.

Eng/wag: Adresář:

PKP_Tkt48-174 PKP_Tkt48-174
735152ms CD735
735181ms CD735
CSD_BDlm039-9 CSDvagBDlm
CSD_BLM-911 CSDvagBlm_1980
CSD_BLM-912 CSDvagBlm_1980

Třeba se najde dobrá duše, která je bude ochotna poskytnout (je samozřejmé, že je chci výhradně pro mojí potřebu - bez dalšího šíření).
Předem děkuji !

Dan J.

Strojvedoucí
Pilštyky u Josefa V., Blm taky na webu, myslím ČSD BR nebo jak. Já píšu z mobilu a nenajdu link, to musí být i v ReadMe?

Jakub H.

Cestující
Zdravím,
otázka spíše na stavitele, existuje nějaký model pásového dopravníku?

A takhle bokem, je tu někdo, kdo by byl schopný vymodelovat velký výstražný kříž na přejezd?

mikulda

Průvodčí
Správce
Jak velkej? Tohle je dfoe.s a je v několika českých tratích. (např. JZD 760)
A výstražný kříž jak velký? V té zmíněné trati jsou kříže normální velikosti.
dopravnik.jpg

Jakub H.

Cestující
Jak velkej? Tohle je dfoe.s a je v několika českých tratích. (např. JZD 760)
A výstražný kříž jak velký? V té zmíněné trati jsou kříže normální velikosti.
Zobrazit přílohu 32242
Dopravník bych potřeboval větší, do lomu.
Přikládám fotku, který kříž myslím. Pro všechny to bude asi zbytečná záležitost, ale tyhle detaily mám rád.

Přílohy

• 20220825_155401.jpg
    20220825_155401.jpg
    425.5 KB · Zobrazeno: 0

mikulda

Průvodčí
Správce
U Matese je celý lom asi se 4 dopravníky, tak si ho tam dej celý :)

A ten kříž potřebuješ samostatně? Jinak je součástí výstražníků od Deteria.

Jakub H.

Cestující
U Matese je celý lom asi se 4 dopravníky, tak si ho tam dej celý :)

A ten kříž potřebuješ samostatně? Jinak je součástí výstražníků od Deteria.
Díky.

Pokud jsem se díval dobře, všechny výstražníky co jsem našel mají kříž malý, bylo by to fajn jako samostatný objekt, abych ním mohl překrýt původní malý na kterémkoliv typu výstražníku.

okoun

Posunovač
Zdravím, pro mě trochu netradiční vlákno. Chtěl bych poprosit, zda by mi někdo nemohl poslat nějaké fotografie vozů 850 a 851, z let cca 1980 až 2006? Jsou vozy, které jsou obestřeny rouškou zdánlivé neexistence a říkám si, že za zeptání nic nedám. Fotky využiji čistě jen pro inspiraci.

E499_2002

Pomocník strojvedoucího
Přátelé, nemáte někdo Zssk_Sammp od Kebarka? Chybí mi dva wag soubory. Popř. všechny jeho modely. Nějak se nepamatuji, zdali mám všechny jeho výtvory.

Děkuji.

Nahoře