KarlicekM napsal:Den blbec už jsem taky dojel, ale musím uznat, že v Lanžhotě jsem se pěkně zapotil. Trefit to místo zastavení je docela kumšt, asi nejproblematičtější místo. Opět musím vystřihnout poklonu autorovi.
KarlicekM napsal:Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jestli jde v programu Conbuilder vyměnit u aktivity Vysočina lokomotiva čekající v Břeclavi (350.014)? Předem děkuji.
Používám BIN 1.8.010516 a projel jsem celou aktivitu Topírna noc bez jediného páduZbyněk Šemora napsal:Pokud používám BIN vyšší verze než je doporučená, tak se dá v této aktivitě dostat nejdál do Buben, kde se při posunu vynuluje rychlostní limit a bum. Už se nejde rozjet. proto nedělat machrya používat doporučenou verzi 170819 nebo tak nějak, už si to nepamatuji. Pak se to dá dojet komplet.
Acatus napsal:Dobrý večer,
k topírně noc... už zde lehce padla skrytá "stůj" u Pn-ka v Kolíně, leč od 11/2010 bez vysvětlení, tak si dovolím položit dotaz. Rozjíždím to Pn do K.Hory od perónů na výstrahu a za vexly "bum ho". Na track monitoru sice šajba na stůj svítí, ale ve skutečnosti by tam žádná být neměla, tedy alespoň v ohledu na zábrzdnou vzdálenost. Zprvu mi to připadlo jako světlo na návěstidle v protisměru. Děkuji ze případné vysvětlení, vo co (ne)go. Jinak pane Zbyňku děkuji za ta Pn-ka v dané aktivitě. S chutí jsem si osahal i jinou dynamiku jízdy.
Jestli se dotaz váže i na Pannonii (mmch skvělá aktivita, rád na ni vzpomínám), tak první co mě napadá, je přepřah v Břeclavi. V OR už netřeba najíždět s dílem na gorilu a zavážet lamino jinam, ale odjet od Pannonky s laminou vhodně někam a přes AltF9 přejít do gorilky. S rozdílem od stávajicího trasování posunu, bych nastupující díl s gorilou dal do přímé za cesťák a s laminem bych odjel doprava, ať po přechodu do gorily může bez jízdy křížem gorile PC zasunout lamino sám na 4. perón (nebo kam to tehdy bylo). S WPointy pak lze regulovat čas, kdy jaký díl kam může odjet. WPointy jsou skvělá a spolehlivá věc, takže tam, kde dělají neplechu stávající blokovací servisy, bych tyto smazal a nahradil je WPointy.... co je jinak, abych tyto aktivity mohl optimalizovat pro OR. ???