Zdravím !
Tratě v okolí Trutnova pro MSTS - to by bylo skvělé ! Budu mezi prvními kdo se zařadí do fronty na Download takové tratě.
Mám trochu zkušeností se stavbou tratě v MSTS. Je to neskutečná dřina, je to k uvztekání, je to nepřetržitý boj s nepříliš dokonalým softwarem, je to zkouška vlastní osobnosti a vytrvalosti - ale když se to povede je to nádhera.
Jsou dva způsoby jak stavět reálnou (přesněji = realitě nejbližší) trať :
a) za pomoci "markerů" které si stavitel trati vytvoří sám pomocí digi-mapy jako linie budoucí trati (silnic, řek a potoků ... etc)
b) za pomoci technické dokumentace k železniční trati
Ani jedna z metod není dokonale spolehlivá. I zde platí, že nejlepší je kompromis "zlaté střední cesty". To znamená vytvořit si "markery" nebo-li "mrkátka" (mrknu a vidím !) a kontrolovat TO s dostupnou dokumentací k trati. MSTS má v sobě mnoho nepřesností, které vyhraněná volba jedné ze dvou uvedených metod ještě znásobí.
Dovolil bych si doporučit v obecné rovině tyto první kroky:
Stavbu trati vytvořit v reálném vygenerovaném terénu a v odpovídajícím souřadnicovém systému. Datové podklady pro vygenerování terénu lze získat zde:
http://dds.cr.usgs.gov/srtm/version2_1/SRTM3/Eurasia/
Je to bezplatné stahování - data jsou čas od času aktualizovaná.
Region se vyhledává dle souřadnic kde N = sever a E = východ. Soubory jsou v archivu zip a někdy to vyžaduje při stahování značnou trpělivost.
Na tvorbu "markerů" nebo-li "mrkátek" se mě osobně nejvíce osvědčila mapa:
http://www.zonums.com/gmaps/digipoint.php
Tato mapa má dvě významné výhody:
1) Její souřadnicový systém komunikuje s daty EUROAISA a protože MSTS je finální produkt US firmy tak i se systémem souřadnic použitých v MSTS.
2) tato mapa umožňuje rychlou a snadnou tvorbu "mrkátek" pomocí pouhého klikání po linii železniční nebo tramvajové tratě.
Množina bodů se souběžně zapisuje do souboru, který je možný po ukončení práce exportovat na vlastní HDD v různých formátech. Je možné, si během tvorby mrkátek "zapnout" zápisu o "nadmořské výšce" bodu. Má to svoje úskalí, neboť je to údaj zprůměrovaných průměrů - tedy velice nepřesný údaj použitelný jen jako orientační + není vždy dostupný + značně zpomaluje práci v digi-mapě.
Protože není možné při tvorbě "mrkátek" doplňovat vytvářený zápis osobními poznámkami - doporučuji rozdělit si tvorbu "mrkátek" na sekce: železniční trať, silniční síť, vodstvo a jiné žabovřesky, hranice lesa, hranice osídlení etc.
Netuším, kde berou naši špičkoví stavitelé údaje z "traťovky" - tedy v podstatě stavební dokumentaci o žel. tratích. Jediné co jsme našel a co mi slouží jako ORIENTAČNÍ pomůcka jsou data na www.historie-trati.wz.cz .
Takže novopečený stavitel má stažený terén a má "mrkátka" a co dál ?
V Route editoru je generátor tratě. Je to opět trošku nedodělek a tak práce s ním vyžaduje obrovské množství trpělivosti a vytrvalosti. Na slabších PC se s tím nedá vůbec pracovat - okupuje si velké místo na HDD, jen tak pro srandu králíkům.
Pouze jednou se mi podařilo založit novou trať - jinak jsme byl nucen použít "fintu" s rozšířením již existující tratě o nový terén. Ale možná je to tím že jsem nešika. Takže máme terén, máme "mrkátka", máme vygenerovanou trať v MSTS, která je ale zatím rovná jako placka.
Terén do ní přeneseme za použití dvou programů:
3dem + DEMEX
Kde jsem tyto programy získal - to už nevím. Ale dá se to najít zde na fóru, protože to byl velmi častý dotaz.
Pak již máme připravenou trať na stavbu ! Ještě glosu : při poslední kroku překlápění dat generovaného terénu do trati MSTS je možné na mapovém podkladu vidět zelené linie vlastních mrkátek. Tedy uvidíte, zda-li jste se při stanovení rozsahu generovaného terénu nespletl - jestli nebude nutné ještě něco dogenerovat dodatečně. RE neumí číst vlastní mrkátka !
Pokud jsem napsal něco nešikovně, nesrozumitelně - napiště mi prosím zprávu - rád odpovím. Nejsem právě v lehké životní situaci, ale co budu vědět - rád zodpovím.
To že jsem, zase občas na síti - to je velká zásluha mojích přátel :
Pikku + Neznamsebe + VrbaM
Tímto jim veřejně děkuji ! ! !