Díky za reakci. Já bych také dál nepokračoval, ale nadchly mne nové možnosti TSRE5, do kterých mne v době nedávné zaškolil mmouka. Díky jemu jsem dostal do žil novou krevA projekt BP mě také stále inspiruje k tvorbě TT
Opravdu neuvažuji ani náznakem. Já už si stavím jenom podle sebe, kam mne to táhlo. Teď se učím modelovat a to bude asi hlavní činnost po následující aktualizaci, protože těch modelů k úpravám, aby to lícovalo v trati, je ještě opravdu hodně a jejich modeláři už dávno skončili a asi jsou rádi, že už nemusí plnit žádná přání.Uvažuje se
Ono to modelování není nic pro mne.Opravdu neuvažuji ani náznakem. Já už si stavím jenom podle sebe, kam mne to táhlo. Teď se učím modelovat a to bude asi hlavní činnost po následující aktualizaci, protože těch modelů k úpravám, aby to lícovalo v trati, je ještě opravdu hodně a jejich modeláři už dávno skončili a asi jsou rádi, že už nemusí plnit žádná přání.
Když jsme u toho uvažování, co tak nejprve vymodelovat nějaký precizní model na míru a pak se teprve zeptat, jestli bych jej v trati neosadil? Tak to dříve fungovalo.
Tolik jsem vysílal signálů, že bych potřeboval cokoli na modelech pozměnit, ale bylo to mimo zájmy ostatních, tak nezbývalo nic jiného, než se naučit modelovat sám.
Tudy vede cesta i pro ostatní, kteří by si přáli...![]()
Vyzkoušej si to v editoru. A pak poznáš, jak je to technicky nemožné. Reálnější je a mnohem reálnější, že ačkoli píše, že na to nemá trpělivost, tak "Soumrak bohů" (nick přeložen z němčiny) se naučí špičkově modelovat a dodá celou vinotéku flotily vlaků Moravia.zda neuvažovat o druhé verzi Prahy - Nového spojení místo Hrabovky.
Dane, já si už na žádné období opravdu nehraji. To může jenom ten, kdo začne stavět právě teď. Za těch 20 let mi vše rozbili a zmodernizovali. Už se opakuji, když jsem chtěl stavět původní Zábřeh na Moravě a přijel tam fotit, nádražní budova právě vyletěla do povětří. Ten unikát mezi Třebovicemi a Rudolticemi, myslím, že jsem stihnul poslední vlak, který tudy projel. A most s viaduktem precizně vymodeloval Pawlík. A stejné je to i s modely původního pražského uzlu. Modeláři si měli dát do smlouvy "pokud model z tratí odstraním, zaplatím pokutu například deset tisíc" A tím by byla bezpředmětná tato diskuse. Nikdo nemá páru o tom, kolik trpělivosti, šikovnosti a času stál každý originální model.naopak je škoda, že Zbyněk zrušil Bubeneč
Kdyby se databázově nespojily, tak by tam nic nejezdilo. Navíc podle linek databázově spojené jsou v pořádku. Problém bude špatně pivot chyba u některého modelu.
Hmm, to se ale může velice snadno stát, že trať nepůjde otevřít AE MSTS.Já stavím výhradně v TSRE5,...
To je pravda, tedy se 4 proudové silnice musí osazovat v MSTS editoru. A tak se i dělo. Skalní stavitelé mají MSTS jako výchozí. Protože bez MSTS žádnou trať nepostavíte. TSRE5 je jenom rozšíření možností stavění tratí. Tedy oba editory žijí v symbióze.Kdyby se databázově nespojily, tak by tam nic nejezdilo.
To se opravdu samo nesrovná, protože je chyba v základním modelu. Já na to přišel tak, když jsem jel kontrolní jízdu a na mostech viděl auta jako vznášedla.Mělo by se Vám to srovnat samo