(H) LEO EXPRESS

martinh22

Začátečník
Chtěl jsem zeptat jestli někdo nedělá nebo se nechystá udělat model LEO EXPRESS, popřípadě jeestli už někde je kde ho stáhnu. Vím že trainz simulátoru už je díky

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
poison napsal:
...ale kdo si počká ten se dočká.
A kdo model naladí, když posledního ladiče jste minulý týden zde pomalu někteří málem ukamenovali.
Takže s tím dočkáním bych takový optimista nebyl.

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Zbyněk Šemora napsal:
poison napsal:
...ale kdo si počká ten se dočká.
A kdo model naladí ....

To je to nejmenší Zbyňku, kolik ladičů, tolik správně naladěných enginů. Prostě se vezme a upraví engin od maďarského modelu. Ale k tomu, aby se model, který jsme viděli v Blavě, vůbec objevil na našich virtuálních kolejích je ještě dlouhá, předlouhá cesta.

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Ahoj, Pikku. Já tipoval, že to budeš asi Ty. Když jsem si virtuálně promítl, kdo byl v Bratislavě. :) Pak je opravdu naděje, že modelu se dočká i obecenstvo. Ale těch dvorních ladičů je škoda. Přece jen zkušenosti a praxe dělají v oboru mistry. Jedna věc je vše spočítat a dosadit teoreticky, ale druhá věc je doladit model dle reálného chování. A to už chce mít známého nějakého strojvedoucího, který na dané lokomotivě jezdí.

David Hájek

Pomocník strojvedoucího
Pikku napsal:
...
. Ale k tomu, aby se model, který jsme viděli v Blavě, vůbec objevil na našich virtuálních kolejích je ještě dlouhá, předlouhá cesta.

Zdravím,
a nafoceno je ? Bo v Bohumíně je toho občas dost, ale pořád se to leskne jak psí pytlík. :oops:

David

Naposled editoval moderátor:

ML636

Hradlař
Člověče nebuď tak nedočkavej. :rolleyes: Nechceš mi zatím udělat Bdmpee233, WRmee816, WRmz Najbrt, a WLABmz?
Nemůžeme mít všechno a hned...

Klokan 35

Hradlař
ML636 napsal:
Člověče nebuď tak nedočkavej. :rolleyes: Nechceš mi zatím udělat Bdmpee233, WRmee816, WRmz Najbrt, a WLABmz?
Nemůžeme mít všechno a hned...

A nebo by mohl udělat reko Brejle 750.7 Jinak každý by toho chtěl !!

Nahoře