ČD 80-30 019 "sysel"

brejlobára

Skladník
Jéé děkuju! děkuju moc!!! Opravdu to byl hodně očekávaný mode. Jsem rád, že jsi se přeci jen nenechal odradit, ikdyž bych se vůbec nedivil, kdyby ano..Achjo..proč jsou mezi náma takoví...haj**ové :( :(
Nuž ještě jednou velký dík!

KarlicekM

Skladník
Dobrý den, rád bych vyzkoušel Sysla, ale neznám heslo na instalaci. Mohl bych poprosit o zaslání na SZ? Děkuji.

poison

Pomocník strojvedoucího
KarlicekM napsal:
Dobrý den, rád bych vyzkoušel Sysla, ale neznám heslo na instalaci. Mohl bych poprosit o zaslání na SZ? Děkuji.
Pořádně si prohlídni tu stránku odkud si to stahoval.

ovlaky

Začátečník
Zdravím... Moc krásný model! A nezamýšlíte vyrobit dalšího Sysla se šedou střechou, interiérem a vlastní kabinou? Díky.

dem

Strojvedoucí
Pokiaľ nemá vlastné zvuky, tak jednoducho zvuky kotúčových vozňov od Jaceka.

Lukash

Skladník
U seba som našiel v sndMlok tieto zvuky pre Sysla: Sound ( "../../common.snd/sndMlok/80-30cab.sms" ). Mali by byť súčasťou originálneho balíku, ale na 100% si nie som istý.

poison

Pomocník strojvedoucího
Otázka jak řemen, nevěděl bys jak vyhrát páteční sportku? Všichni s ním jezdí normálně jen ty máš problém. Taková náhoda. Co ti nejde?

poison

Pomocník strojvedoucího
@danci Budiž, ale otázka musí mít hlavu a patu, tohle je opravdu otřes. A to tu není bob, ten by tu řádil jak černá ruka.

Dan J.

Strojvedoucí
Já jsem zase jednou v aktivitě potkal od nějakého "umělce" na traffic ČSD 434ku bez tendru a s pěti vozy Blm... :)

Nahoře