Open Rails - galerie obrázků a videí

Dan J.

Strojvedoucí
Ne, infořádek tam byl vždy a zásadně jsem proti jeho zrušení. Už jen proto, že je pro mne důležitý kvůli zdravotnímu omezení. Byl celou dobu v MSTS a je i součástí OR. Kdo chce, ať si jej vypne sám. A nevím, co tu furt řešíte paxe a jména, kterážto funkce je v ORCZ více jak rok. A ještě v galerii obrázků.

Cmodik

Začátečník
Veď ale nerozumiem o čo niektorým ide. Veď tak to nesledujte tie mená. Pointa toho bola úplne iná ( narastajúca váha vozňa ). Nikto Vám nenapísal aby ste si sledovali mená. Ja som dal už návrh na úplne vypnutie informačného riadku aby Vás to neznepokojovalo kto nastupuje. V žiadnom simulátore nie je žiadny informačný riadok a preto nech sa to natrvalo vypne pre Verejnosť.
Tým pádom sa z toho stane simulácia jazdy vlakom a nebude to nastupovanie a vystupovanie cestujúcich :)

Keď by bolo vidieť cestujúcich čo by nastupovali ako napríklad v OMSI tak by tam nemusela byť tabuľka s menami. :) Tak smelo do toho ( všeobecne ) a potom sa môžu zrušiť mená cestujúcich :)

Každopádne zatiaľ takto no:
Zobrazit přílohu 40618
Odškrtnúť tento riadok :)
Ešte by som rád dodal, že ak niekto ten riadok potrebuje, a vadia mu tie mená, tak si ho aj počas aktivity môže zapínať a vypínať. Napriklad po zastavení v stanici si to vypne a na rozjazde zapne. Tuším, že to bolo CTRL+ALT+F10

PS: za mňa je to fakt pekný detail, a zaujímalo by ma, ako prišiel na všetky tie mená.

Dan J.

Strojvedoucí
Bohužel zatím vydání aktivit brzdí nefunkčnost páteřních webů, jak pro dobu ČSD, tak ale i ČD. Dokopávám se to dát nějak dokupy, aby šlo vydávat veřejně aktivity, ale jde to pomalu, bo mně to absolutně neba. :)

Nahoře