A jen, aby jste věděli, co je J.P. za dementa, tak tady je jeho výlev do SZ, vlastně začal prudit, jakmile jsem zde napsal, že na Alois Nebel podám trestní oznámení (vlastně jsem rovnou napsal, že mi bylo sděleno, že jde o přestupek) a Nebel dostal BAN, okamžitě nastoupil J.P. a začal svou "skautskou kampaň".

:
Zobrazit přílohu 37334
Vážení,
Alois Nebel, Lazarus, nyní vlastně J.P., jsou jedna a tatáž nemocná schizofrénní osoba a postup je stále stejný.
Tváří se jak jelita, kladou otázky aby chytli uživatele fóra.
Začnou tvrdit, že s někým úzce spolupracují, nebo nabízet modely atd...
Začnou napadat a urážet bezdůvodně lidi, co mají ještě potřebu se jakkoliv aktivně podílet na chodu simulátoru, atd...
Padtrňáka, Nebela atd... bych měl absolutně u zádele, jen mně prostě s prominutím sere,
že tenhle dobytek se sem neustále vrací pod novým a novým nickem, nebo jich má možná více najednou. Včera jsem psal požadavek,
zda by tohle nešlo nějakým způsobem spřísnit, už při registraci nových členů, bohužel se v takových podmínkách
fakt nedá tvořit, když vás někdo neustále prudí, jako tenhle těžce zakomplexovaný debílek. Neustále se míchá do debat a uráží, viz. nedávný útok ve vlákně ORCZ, nebo i zde obrázek o pár příspěvků výš, kdy jsem s autorm tratě 310 spolupracoval na jejim umístění na webu v poslední verzi a opět jsem se dočkal napadání... Tihle "kinderspecialiti" mně štvali na FB a proto jsem na těchto stránkách skoro neaktivní. (mimochodem tenhle blbeček mně chtěl otravovat na FB taky a hned jsem jej bloknul, navíc s vyhrožováním, že seděl a v base si podával lidi jako já denné, dle fotky co je dostupná zde na fóru si myslím, že v base by vykonával zcela jinou činnost, než že by si někoho podával.

).
Nicméně v době, kdy opravdu určití jedinci postrádají jakékoliv zábrany v chování a slušnosti, ba dokonce maji tu drzost vymýšlet si na někoho "pohádky", si opravdu myslím, že by se mělo přizpůsobit i tohle fórum v obraně proti těmto trollům.
Třeba více povinných informací při registraci.
Více se k tomu vracet nebudu, i když se přiznám, že mi to stále pěkně leží v žaludku, prostě nemám zapotřebí být terčem nějakého zamindrákoveného psychopata a proto jsem i žádal,
vkládání obrázků do SZ, nějak nemám náladu, oznamovat tady veřejně chyby a problémy při testech a být přitom napadaný nechutnýma připomínkama. Moc nerad bych, aby tohle fórum začalo připomínat "fejsbůk" a já k němu chytil stejný postoj. Je mi líto, ale začínám to tak nějak cítit nastejno.
Všem normálním lidem z téhle komunity, kterých si za jejich práci neskutečně vážím, přeji hezkou a klidnou neděli.
Dan J.