Tratě kolem Trutnova

sigi

Začátečník
Ahoj, víte někdo o nějaké trati kolem Trutnova? Nebo o někom, kdo by rozšířil trať pana Šemory až do této "metropole"? :D

KimiR

Signalista
sigi - Pokud znáš královehradecký a Pardubický kraj,tak jistě poznáš kde jsou zatím tratě postaveny.Kolem Trauče budou Trutnov-Svoboda,Trutnov-Teplice,Trutnov-Královec-Žacléř,Trutnov-Stará Paka-Chlumec nad Cidlinou.dále tam máš už postavenou Trutnov-Starkoč-HK.Bude aj trať do Vrchlabí.Ale na to je zatím čas.Nejprve postavit dobře HK hl.n.,dodělat zbytky v nedodělcích,napojení a vydat aspoň zatím něco.
msts iredo.jpg

KimiR

Signalista
Zbyňku to je jen prohlížeš něco jako MSTS track viewer.Stavím normálně v editoru tratí.Tenhle akorát umý ukázat i promile.

sigi

Začátečník
sigi,Trať do Trauče se staví.V rámci IREDO.Dodej nějaké modely a Trauč budeš v MSTS mít.
V tom je problém, modely neumím :D A jaké modely tam přesně schází? Hlášení pro Trutnov máš?

Edit: budeš ve Chvalči dělat tu malou zastávku, nebo tam bude ještě ta stará roztřískaná budova? A jsem z TU, takže tam problém není :)

BALORO

Cestující
Trať do Trutnova, je nádherná, ale na stavbu rozhodně asi náročná, držím palce. :)

KimiR

Signalista
Trať do Trutnova zas tak těžká není.Jen tam jsou trochu oblouky,jeden špinavej tunel,nějaké to promile do 20 promile od starkoče do kostelce.Propojení turtnov-Teplice n M.,tam už to je se sklony trochu problém až ku 35 promile :D.Co se týká Chvalče video mám už když tam stála malá zastávka,točeno 25.5.2013.Hlášení v trutnově není,tam jsou zatím jen provizorní budovy.Mám ale 2 zprávy,budou 2 verze IREDA,jedno bude Východočesko,tedy vše po staru a pak IREDO,tedy součastný stav.Máte tam obrázek z trutrnova a jeho provizorní budovy.Dále obrázek ze Starkoče.A v poslední řadě provizorní budovu v České Skalici.
Trutnov hl 1.jpgSp 1749 Starkoč.jpg
česká skalice 1.jpg

Pajavlaky

Průvodčí
Můžem se i těšit na budovu okresního soudu a mostů přes Úpu? Jinak krásný:)

Kolem dokola holé pláně, pusto, prázdno, a někdo řeší, zda se může těšit na budovu okresního soudu. :D Samozřejmě držím palce ve stavbě, ale zatím mi to silně připomíná VaclávovuS 120...

KimiR

Signalista
Já mám zásadu,nejprve kolejivo a potom osazování.Obráceně by se to dělalo blbě.A pokud nebudou hotové koleje,s krajinou se začínat nebude.Zas tak prázdno tam není :D
msts 1.jpg
Kdo pozná kde to je ? :D

K

Krystof

Host
dobrý den rád pomůžu s tvorbou tratě kuncice nad labem vrchlabí a tratěmi kolem kunčic

Nahoře