Kyjev - Moskva

sigi

Začátečník
Ahoj, z ruského webu jsem si stahoval trať Kyjev-Moskva, udělal jsem vše podle intrukcí, což bylo přejmenování souborů na "moscow-kijiv.tdb" atd. Včetně otevření cfg souboru a změnu z azbuky do latinky, ale po spuštění MSTS a spuštění trati mi vyskočila chyba že není definována uživatelská cesta PathName: "".

Neví někdo co s tím?

Zbyněk Šemora

Strojvedoucí
Nějaký si sám nadefinovat. Nový úkol - Nový vlak hráče - Nový Path a pak si na mapě vyznačit, kudy chci jezdit. Samozřejmě pojmenovat a uložit Vlak hráče a úkol vystornovat, pokud netvořím aktivitu.

mmouka

Hradlař
tady bude mozna spis azbuka v popisu trasy a tim ze prepsal nazvy tak nemuze najit aktualni trasy

sigi

Začátečník
Trať jsem rozjel, vyřešil jsem to reinstalem MSTS a hozením sady znaků nepodporujících unicode do Ruštiny a První pohledy z trati jsou takové:

PS: Vzal jsem si 853, protože nemám čas vytvořit vlastní con u Sapsanu, protože je dlouhej :D a omlouvám se za lagy :(

Vypadá to parádně!! Já bych na to neměl odvahu... pouštět se s tímhle do programování (jsem byl rád, když jsem si naistaloval azbuku). Rok zpátky jsem tam byl... Nádhera ty naše 770. Pořád tam jsou v plné parádě... A ač jsem příznivcem elektrické trakce, vidět tam ty Sergeje a Raguliny... je to síla!

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Ahoj, mohl by mi prosím povědět návod, jak na to?
Trať je stažena a vložena do složky OR/Train Simulator/Routes

Složka tratě neměla vlastní Global....problém bude s azbukou, co přesně bych tedy měl udělat?
Předem dík za radu.

Adam Stahl

Začátečník
Ahoj, mohl by mi prosím povědět návod, jak na to?
Trať je stažena a vložena do složky OR/Train Simulator/Routes

Složka tratě neměla vlastní Global....problém bude s azbukou, co přesně bych tedy měl udělat?
Předem dík za radu.
Pro jezdění v Rusku a ex zemích SSSR doporučuju Rtrainsim, ruský nástupce MSTS. Je to zdarma a jsou tam obsaženy i modely a asi 5 tratí, včetně zmíněné Moskva - Kyjev (Kyjevskij chod).

Götterdämmerung

Tiskový mluvčí všehomíra
Pro jezdění v Rusku a ex zemích SSSR doporučuju Rtrainsim, ruský nástupce MSTS. Je to zdarma a jsou tam obsaženy i modely a asi 5 tratí, včetně zmíněné Moskva - Kyjev (Kyjevskij chod).
Jeden známej od Maďarů mi poslal nějaké složky pro Global a Sound a už mi to fakčí.
Ale děkuji za dodatek, určitě se na to podívám.

Nahoře