MSTS METRO B SMÍCHOVSKÉ NÁDRAŽÍ-ZLIČÍN

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, co dělám blbě? Se všemi soupravami se normálně rozjedu, ale u voztů "Souprava 81-71 ExARDO" se nemohu rozjet, odbržděno, pantograf nahoru, řadič vpřed, ale i když dám výkon naplno, souprava se ani nehne. Tlak u brzd u vozů nulový.
Dan

mervin

Cestující
Myslím, že musíš držet X, jinak nejde do výkonu. Nevím proč to tak je, ale taky mě to docela štve :D

Fana Staněk

Provozní technik
Takže bude asi potřeba lépe naladit eng.soubor. Protože pokud se rozjede až po použití pískovače (klávesa X), tzn. že jde po stisknutí klávesy D (výkon) okamžitě do skluzu.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj a díky za radu, už jsem projel první aktivitu, dalůší problém je ale s dalšíma aktivitama, chybí consisty.

bob57_cz

Učitel češtiny
Francek:"Takže bude asi potřeba lépe naladit eng.soubor."

Nesmysl, ono stačí si přečíst původní manuál, kde je jasně, že je to takto uděláno úmyslně.
Taky je pitomost namixovat do downloadu původní modely společně s modely novějšími, které jsou zcela jiné.

Staré i novější však nejsou vůbec uzpůsobeny pro "bin", protože tento přišel až hodně později. Tudíž dveře pouze na jedné straně jako sběrače, absence možnosti jízdy zpět po obratu přestoupením do zadního vozu...

Co se týká souborů *.con, tak jejich sestava není tak jednoduchá jako u jiných vlaků, protože jeden viditelný vůz se skládá ze tří virtuálních vozů (8171M) - dva podvozky a mezi nimi krabice. Tyto se navzájem obrysově překrývají a hmotnostně je to úplně mimo.

Nicméně všechny zde poskytnuté verze jsou ze staré várky, která už nemá být k mání a poskytují ji na ruských stánkách spolu se svými nepovedenými skiny.
Dávno už byly vydány a zveřejněny ještě novější a propracovanější modely pražských souprav
ECS_Metro_Praha: 1083, 1084, 1085
8171_Metro_Praha: 2324, 2342, 2497, 2619, 2628
Repas_Metro_Praha: 3343, 3356, 3604, 3666, 3670
M1_Metro_Praha: 4179, 4180, 4418, 4419, 4420

Jindřich

Pokladník
Ježiš :) Tohle ještě existuje? :D A dokonce to má oficiální download, to teda čumim :D
(Vzpomene si na mě ještě někdo odsud vůbec?) :)

Nahoře