Aktivity pro OR Alcapone_Josef

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Podívejte se prosím na mé původní stránky, zda se v tom budete orientovat.

Jinak k chystané aktivitě, jsem nucen a doufám, že to tam bude fungovat vyměnit 750 s laděním od Josefa za 754 s laděním ORCZ, protože po přeskočení do druhé kabiny mě souprava nebrzdí. To samé dělá, když náhodou tam vrazím automata, potřebuji odběhnout a vrátím se do ručního ovládání. Popřípadě bude trasa jen Doudleby - Meziměstí.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Tak stránky jsou na plno spuštěné, můžete se registrovat, já postupně budu přehazovat ze zálohy aktivity, ale nejspíše po zrevidování, tedy třeba aktivity na 180tce asi ne, nejde spustit v MSTS AE trať, tedy tam až se někomu podaří opravit trať pro MSTS.

orlov

Hradlař
Prehodíte len aktivity alebo aj ostatné veci ? Stratil sa mi niekde model CSD VSA a vraj bol na Vašich stránkach ...

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Je toho hodně, to nebude hned, klidně rok, než to všechno přetáhnu. Musím mít na to chuť a hlavně čas.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Ty modely jsem přes FTP nahrál zpět, tak ty stáhnout jdou, jak to bude na novejch tak to smažu.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Špatně naladěna, eng a 3D kabina neladí na sebe, když tam dám obyčejnou kabinu tak je to v pořádku. Já tam stejnak vrátím obyčejnou kabinu, protože nevím jak v té 3d tam dám tu kličku na topení. Když tam dám ten odstavec, tak ji pak nevidíš. Tedy v 3D se to musí nějak jinak zapisovat. Mě to v létě nebaví provozovat, když tam neustále běhá hláška o teplotě, do Meziměstí to jde, ale pak v Meziměstí stojíš hodinu, kdy to vystoupne nad 30 a už to jízdou neuchladíš.
Ještě mam prosbu jukni na paxi, z Meziměstí až do Doudleb mě nenastoupí ani jeden cestující.

alcapone

Pomocník strojvedoucího
Pepíku, já se nemůžu přihlásit na tvých nových stránkách. Mohl by ses na to kouknout?
Já nemám jak se kouknout, mě se zobrazí jen ti, co jsou registrování, ty já můžu nějak obsluhovat, te WordPress, ten se chová jinak neš Joomla. Tam jsem viděl i neplatná přihlášení a já to mohl dodělat.
Tedy musíš znova a pomaleji a hlavně čti co všechno to po tobě chce. Nebo máte i ostatní nějaký problém. Já jsem to nedělal, mě přihlásil muj webadmin, tak ani nevím jak ta registrace probíhá.

Pepa z Nuslí

Průvodčí
Já nemám jak se kouknout, mě se zobrazí jen ti, co jsou registrování, ty já můžu nějak obsluhovat, te WordPress, ten se chová jinak neš Joomla. Tam jsem viděl i neplatná přihlášení a já to mohl dodělat.
Tedy musíš znova a pomaleji a hlavně čti co všechno to po tobě chce. Nebo máte i ostatní nějaký problém. Já jsem to nedělal, mě přihlásil muj webadmin, tak ani nevím jak ta registrace probíhá.
Tak jsem tu registraci udělal znovu.

Lukash

Skladník
Špatně naladěna, eng a 3D kabina neladí na sebe, když tam dám obyčejnou kabinu tak je to v pořádku. Já tam stejnak vrátím obyčejnou kabinu, protože nevím jak v té 3d tam dám tu kličku na topení. Když tam dám ten odstavec, tak ji pak nevidíš. Tedy v 3D se to musí nějak jinak zapisovat. Mě to v létě nebaví provozovat, když tam neustále běhá hláška o teplotě, do Meziměstí to jde, ale pak v Meziměstí stojíš hodinu, kdy to vystoupne nad 30 a už to jízdou neuchladíš.
Ještě mam prosbu jukni na paxi, z Meziměstí až do Doudleb mě nenastoupí ani jeden cestující.
V 3D kabíne by sa zrejme musel vytvoriť model tej páky na zapínanie kúrenia a nejak ho priradiť k tej funkcii ale netuším, ako by sa to v praxi spravilo. Pred časom som dával screen, keď som si pri troche experimentovania vyrobil si ladenie 750.183 ORCZ, postavené na základe 754 aj s upravenou starou kabínou. Bolo by tam potrebné ešte dopilovať nejaké detaily, ale fungovalo to dobre.

Nahoře