A zkusil si aktivovat na opuštěném stanovišti a deaktivovat na novém stanovišti závěr Shift + Insert? To se musí vždy, pokud brzdič vlakové brzdy nemá polohu závěrnou.protože po přeskočení do druhé kabiny mě souprava nebrzdí.
Já nemám jak se kouknout, mě se zobrazí jen ti, co jsou registrování, ty já můžu nějak obsluhovat, te WordPress, ten se chová jinak neš Joomla. Tam jsem viděl i neplatná přihlášení a já to mohl dodělat.Pepíku, já se nemůžu přihlásit na tvých nových stránkách. Mohl by ses na to kouknout?
Tak jsem tu registraci udělal znovu.Já nemám jak se kouknout, mě se zobrazí jen ti, co jsou registrování, ty já můžu nějak obsluhovat, te WordPress, ten se chová jinak neš Joomla. Tam jsem viděl i neplatná přihlášení a já to mohl dodělat.
Tedy musíš znova a pomaleji a hlavně čti co všechno to po tobě chce. Nebo máte i ostatní nějaký problém. Já jsem to nedělal, mě přihlásil muj webadmin, tak ani nevím jak ta registrace probíhá.
V 3D kabíne by sa zrejme musel vytvoriť model tej páky na zapínanie kúrenia a nejak ho priradiť k tej funkcii ale netuším, ako by sa to v praxi spravilo. Pred časom som dával screen, keď som si pri troche experimentovania vyrobil si ladenie 750.183 ORCZ, postavené na základe 754 aj s upravenou starou kabínou. Bolo by tam potrebné ešte dopilovať nejaké detaily, ale fungovalo to dobre.Špatně naladěna, eng a 3D kabina neladí na sebe, když tam dám obyčejnou kabinu tak je to v pořádku. Já tam stejnak vrátím obyčejnou kabinu, protože nevím jak v té 3d tam dám tu kličku na topení. Když tam dám ten odstavec, tak ji pak nevidíš. Tedy v 3D se to musí nějak jinak zapisovat. Mě to v létě nebaví provozovat, když tam neustále běhá hláška o teplotě, do Meziměstí to jde, ale pak v Meziměstí stojíš hodinu, kdy to vystoupne nad 30 a už to jízdou neuchladíš.
Ještě mam prosbu jukni na paxi, z Meziměstí až do Doudleb mě nenastoupí ani jeden cestující.
Ďakujem. Našiel som, čo som potreboval.Je toho hodně, to nebude hned, klidně rok, než to všechno přetáhnu. Musím mít na to chuť a hlavně čas.
Môžem vedieť akú kabínu používaš? to je pre 750? Mne hodilo ešte staršiu a nie túto animovanú.. Môžeš mi hodiť celé smerovanie v engu čo máš na kabínu , ak môžem poprosiť. Ďakujem ti pekne!