Problémy s objektami v TS 2016 na trati vytvorenej v TS 2015

Oldo

Začátečník
Ahoj.
Mám problém s traťou, ktorú stavia môj kamarát v Train Simulatore 2015. Trať obsahuje celkom dosť objektov, no v mojom Train Simulatore 2016 sa nezobrazí na niektorých miestach ani polovica objektov, ktoré sa zobraziť majú. Druhý kamarát má Train Simulator 2015 a objetky sa mu zobrazujú v plnom počte, ako majú. Skúsil som stiahnuť cracknutý Train Simulator 2015, aby som vyskúšal, či je to naozaj verziou Train Simulatoru. Po rozbehnutí trate v TS 2015 som videl všetky objekty ako mám.
Neviem čím to môže byť, iba viem, že to je určite verziou TS.
Budem rád, keď mi niekto s tým pomôže. Ďakujem.

dem

Strojvedoucí
TS2016 keď si ho kúpiš bez predošlého TS2015 (čiže nie upgrade, ale priamo kúpa) neobsahuje niektoré objekty, trate ktoré v 2015 sú. Takže jedine zobrať assets s 2015 čo si si stiahol a prekopčiť do 2016 verzie......Môžno to pôjde a možno aj nie. Takže si to najskôr zálohuj.

Oldo

Začátečník
To som už skúšal, no stále sa nezobrazujú tie objekty. Asi stojím pred rozhodnutím, či hrať cez cracknutú 15 a s plným počtom objektov, alebo v legálnej 16 s menej objektami. Ale zrejme to prežijem aj s menej objektami. :) Uvidím ešte, či nikede nenájdem pomoc.
Každopádne ďakujem aj za túto menšiu radu. :)

Oldo

Začátečník
Prepáč, ale neviem, ktoré to je :D Keby niečo, prikladám screeny s mojím nastavením grafiky TS1.jpg 2.jpg 3.jpg

kiski

Skladník
Podľa screeenov to máš na max...

Ovšem taká hlúpa otázka - v tej legálnej TS2016 máš nainštalované všetky addony, ako v tej cracknutej? Lebo ak nie, a tá trať ich používa, tak je logické, že ich vidieť nebudeš, nech to budeš mať nastavené akokoľvek :) A pokiaš sa jedná o cracknuté veci, a prekopíruješ ich do legálnej verzie, je možné, že legálna ti ich bude blokovať... Podobná vec sa mi stala s novou BR155 - v cracknutej išla, v legálnej nie - načítalo len šroubovky :)

Oldo

Začátečník
Mám komplet skopírovaný assets od toho kamoša. Ako som už spomínal, zrejme to bude naozaj verziou TS, ale dôvod prečo to takto robí neviem.

kiski

Skladník
Ale to je jedno, od koho to skopíruješ - pokiaľ sa jedná o objekty z platených addonov a ty sám ich nevlastníš, je kľudne možné, že RW ti ich bude blokovať. Môžeš kopírovať koľko chceš.

Oldo

Začátečník
Je fakt možné, že sú tam použité aj objekty z defaultných tratí z 2015 a 2016 ich proste nezoberie.

kiski

Skladník
V tých verziách určite veľký rozdiel v objektoch tratí nie je. Skôr je to o tom, čo som ti písal.

Nahoře