Josef Vogeltanz
Pomocník strojvedoucího
Trainset obsáhlý, a tak jsem si řekl že úpravy .wag souborů alespoň trošku zautomatizuji. Při přepisování definic vozů jsem tak, jako tak používal různých výpočtových nebo převodních tabulek a tak jsem si řekl proč nesložit definiční soubor rovnou v excelu. Ten jde potom přenést kopíruj/vlož do texťáku a doupravit. Používám na to PSPad, odstraňování nadbytečných mezer i řádků mu jde snadno. Stejně tak jako hromadné najdi a nahraď vč. více otevřených souborů naráz. Barevnou syntaxi nevyjímaje. Úprava je omezená, spočívá především v upřesnění pozice světel u osobních vozů.
Zpátky k excelu:
Zpátky k excelu:
- Na prvním listu se vkládají do žlutých řádek parametry vozu (na netu je informací dost). Šedé řádky jsou potom počítané z již zadaných údajů nebo výpočtů na jiných listech.
- Druhý list je samotný generovaný kód pro .wag soubor.
- Třetí list je výpočet rozměrů a spřáhel z rozměru modelu (ShapeView - CTRL+B nebo CTRL+C). Stále jedu na 80cm, ale v tomto případě je počítáno z čistých rozměrů modelu. Není problém tedy přepočítávat na 30cm. Vypočítán je i řádek ESD_Bounding_Box pro soubor rozměrových dispozic modelu .sd.
- Třetí list je klasický FCalc a slouží pro výpočet jízdních odporů, zde konkrétně pro ORTSDavis A, B a C.
- Čtvrtý list počítá brzdné síly z hmotnosti vozu a koeficientu dle metodiky z http://www.coalstonewcastle.com.au/physics/brakes/ Na zbytek je použit brzdový model dle Pajavlaky. Nejdříve jsem používal jeho výpočetní metodu komplet, ale přijde mě dost komplikovaná pro množství vozidel v trainsetu. Udělal jsem tedy kompromis. Spočetl jsem několik různých vozidel (hnacích i vagónů) a podle výsledků upravil výpočetní koeficienty z coalstonewcastle.com.au. Pajavlaky mě možná nechá zastřelit, ale já vycházím z filozofie, že každé vozidlo v trainsetu je neměnné (vagon prázdný, ložený, obsazený, hnací vozidla. Tedy každý má svoji neměnnou hmotnost a tedy i brzdící sílu. Proto jednodušší výpočet s koeficientem.