@Dan J. Je potřeba hledat kompromisy. Já, pokud si občas ještě sednu k editoru a udělám další kousek aktivity, vždy najdu nějaký vlak, kde bych potřeboval mít vozidlo, které není. Tak hledám vhodnou náhradu, pokud ji nenajdu, tak tam ten daný vůz nedám a pokud by vynechání jednoho vozu nějak drasticky mělo ovlivnit celý ten vlak (např. řazení by nedávalo smysl - chybí mi celá druhá třída a měl bych jen mašinu, 1. třídu, jídlo a služebák), tak tam ten vlak nedám vůbec. Chápu Tvou snahu o dokonalost každé aktivity, ale pokud celá aktivita stojí na tom, že musíš naskinovat jeden vůz, který už pak nepoužiješ, je to blbost a budeš se prostě muset naučit to, co píšu.
@Jacek Ano, bohužel, je to tak, v tom
"mega, giga trainsetu" občas opravdu není z čeho vybírat. Například stále nemáme vhodnou Ypsilonovou "hospodu":
https://www.vagonweb.cz/fotogalerie/foto/201003/WR-505488-80031-7-thho.jpg. Nebo třeba existuje nějaký model, ale je starý jak svět (nic proti autorům ani jejich tvorbě). Je rok 2019 a od doby, kdy přišlo MSTS, uběhlo už skoro 20 let (tuším, že česká tvorba se objevila o nějaký ten rok nebo dva později?). A když v aktivitě na jedné straně použiju detailně zpracované (a víceméně ještě stále aktuální) "eso" z Heklových stránek (model Hekl - Kulica, nevím?) s laděním pro OR včetně ARR, zapřáhnu za něj špičkově vymodelované a taktéž vyladěné vozy, a naproti tomu tam někde hodím do protijedoucího vlaku sice nádhernou 151, ale jako vozy 15 let staré omalovánky z TBP, tak uznejte, že to bude vypadat trochu blbě.
A ano Dane, Tvých aktivit mám hafinec, ale jak říká Jacek, do každé nové aktivity stále něco stahuju a není toho zrovna málo.