Skiny nejen pro OR, Dan J.

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj, prosím, pokud má někdo jakékoliv fotky ČSD BDlm, Blm, budu rád, pokud poskytne, mohou být černobílé, pokud možno čitelné nápisy na voe, aspoň některé, ale nechci muzejní lepenice. Nejlíp z provozu 70./80. léta. Snad se někdo najde, kdo má.

jagg

Posunovač
Tady je taky pár foteček...

Dan J.

Strojvedoucí
Jagg, dík moc, tyhle fotky samozřejmě znám, i na K-Reportu. Ten poslední v pžísměvku je krátký Blm, to je na Taxův model, mám samozřejmě staženo taky. Mně jde hlavně o tenhle typ Blm:
nadrazi_domasin_12_02_2006_017.jpg
added-coach-blmbdlm-1950-55-ho.jpg

A potřebuji vlastně jen poslední čísla XXX-X, Vozové depo: ??? Domovská stanice??? Takže třeba jen jaká čísla byly tyto vozy třeba Opava Východ, kastle si udělám, stejně nejsou žádné dobové fotky. Prostě jen nechi psát hovadiny a dát Opavě vůz, který tam nikdy nejezdil.

Dan J.

Strojvedoucí
CSD_Blm_PHA.jpg

70 54 83 - 09 187 - 4
Vozové depo: Praha
Domovská stanice: Praha Střed

Tyhle poslední 3 řádky mám na mysli, kdyby měl někdo nějaký seznam, dispozice těchto vozů k roku 79-80, moc by to pomohlo.

Tygy

Provozní technik
Jagg, dík moc, tyhle fotky samozřejmě znám, i na K-Reportu. Ten poslední v pžísměvku je krátký Blm, to je na Taxův model, mám samozřejmě staženo taky. Mně jde hlavně o tenhle typ Blm:
Zobrazit přílohu 43219
Zobrazit přílohu 43221

A potřebuji vlastně jen poslední čísla XXX-X, Vozové depo: ??? Domovská stanice??? Takže třeba jen jaká čísla byly tyto vozy třeba Opava Východ, kastle si udělám, stejně nejsou žádné dobové fotky. Prostě jen nechi psát hovadiny a dát Opavě vůz, který tam nikdy nejezdil.
To jsou ale panoramata

Nahoře