Zakoupení MSTS 2019

Bublifuk_

Začátečník
Přeji pěkný večer. Prosil bych o radu. Včera jsem si zakoupil MSTS 2019 a rád bych jej převedl do češtiny a dal si tam české dráhy, vlaky, apod. tak, jak to mají čeští YouTubeři, jako to mají např. na kanále VláčkařiCZ. Ať to zkouším dělat podle všelijakých návodu, nic nefunguje... Budu moc rád za radu.

Bublifuk_

Začátečník
Existuje.... Zakoupil jsem si jej skrz Fakahedu. Dobře.... Tak to možná není Microsoft Train Simulator, nýbrž jen Train Simulator. Tudíž TS 2019. A na steamu je taky napsáno Train simulator 2018... A... Ehm. Kde tady? Když jsem na to klikl, zobrazila se miliarda dalších místnosti...

Bublifuk_

Začátečník
Já myslel že je MicroSoft Train Simulator. MSTS. Ale jestli je to Train Simulator = TS, dobře. A ano, je to Train Simulator 2019.

Považan

Cestující
Bublifuk_ : Pletieš jablká s hruškami. MSTS = Microsoft Train Siumulator, to je už starší program, ani neviem, ako sa dá dnes zohnať, niekde by sa možno dalo pohľadať... Toto fórum je venované viac menej práve MSTS.
TS = Train simulator, alebo railworks ? Je novší simulátor, niečo iné ako MsTS a na tomto fóre sa moc nerieši. Dá sa zakúpiť na steame. To sú dva rozdielne programy. Ty si myslel asi ten druhý, čiže Train Simulator. Preto si otvor ten odkaz od Poisona a svoju otázku polož tam.

Nahoře