Ahoj Lukyne, nevím jestli to dělá pouze mne. Jinak parádaTrojice TRAXXů 186.364-6 HSL, 386.040-0 a 386.037-6 METRANS jsou připraveny ke stžení na stránce msts-rw.cz
Zobrazit přílohu 27675
Za úpravu LED světel děkuji @tomazo , za úpravu sběrače díky @Josef Vogeltanz a za pomoc a zveřejnění díky @Dodo !
Přeji všem mnoho odtahaných kontejnerů a dalších nákladů...![]()
I v trati?Ahoj Lukyne, nevím jestli to dělá pouze mne. Jinak paráda
Toto bude robiť iba v SV. V hre to nerobí.Ahoj Lukyne, nevím jestli to dělá pouze mne. Jinak paráda
To jsem zatím nezkoušel. Rychle jsem to spustil v SV, abych se pokochal. Neměl jsem čas to projet v trati. Omlouvám se.I v trati?
Ten původní to ale nedělal. Ale proti SVieweru byl ve hře o deset cm výš. Divné věci se to dějí v křemíkovém háji.I v trati?
Ale proč některé modely mají správně výšku smykadla v SV i v ORTS ?Rozdíl mezi SV a ORTS...
Snadná a upřímná odpověď: Mají ty smetáky nastaveny rovnou z 3D programu, takže všechny otočné body spolu bezchybně ladí.Ale proč některé modely mají správně výšku smykadla v SV i v ORTS ?
Děkuji za vyčerpávající (opravdu mě vyčerpalaSnadná a upřímná odpověď: Mají ty smetáky nastaveny rovnou z 3D programu, takže všechny otočné body spolu bezchybně ladí.
Tady je to lámáno přes koleno sprostým hackováním v souboru modelu po dekompresi. Konečný vizuální výsledek je možná vyhovujícící, ale modelu takový zásah někde vadí.
Ano, a taky tvrdí, že obhajoba je součást obžaloby.V kriminálkách a někdy v reálu státní návladní nebo vyšetřující tvrdí, že přiznání je prý polehčující okolnost.