Zaujímavosti z histórie MSTS

VáclavS

Průvodčí
Martens, Francek mi teď poslal versi tratě z roku 2008 (Praha - Žatec/Rakovník, bez tratí 171/173/174). Máš stejnou nebo mladší versi tratě? Pokud mladší, tak tě poprosím o poskytnutí.
Tuto versi mi ale poslal bez textur. Nějakým nedopatřením ale právě textury z tratě zůstaly na webu, a trať jsem spustil.
Takže můžete stahovat versi starou 11 let.
Vlastní trať
a soubor textur.

VáclavS

Průvodčí
Francekova verse je z 30.1.2008. Je to přesně ta co tenkrát byla na slezině. Tvoje verse je novější a jsou tam nové úseky+opravy.

VáclavS

Průvodčí
Ano, tohle je poslední verse, co šla ven. Nevím už nakolik tam byly doplňky typu Libeňského nádraží či Krče.

fhavel

Začátečník
Filip Havel bylo jedno z prvních jmen, na které jsem na internetu v problematice MSTS narazil - vozidla, tratě (dnes dávno zapomenuté, jejich názvy si můžeme připomenout na postranní liště předchozího obrázku) atd. Potom přestal publikovat a někdo na diskuzi rozhlašoval, že umřel, další to dementovali. Docela nechutný.

Naprostou náhodou jsem vygoolil toto vlákno a rád bych potvrdil, že jsem stále naživu :D

Jinak, co se týče ukončení mé činnosti a webu s MSTS add-ony, rád bych po dvaceti letech uvedl věc na pravou míru.

Rozhodně jsem neměl v plánu projekt ukončit. Skončil proto, že mi bylo ukončen hosting na tehdejším serveru zelpage z důvodu vysokého trafficu (nějaké velké přenosy dat, dodnes přesně nevím, co to je).

Pro mě to bylo obrovské zklamání, což asi pochopí každý, kdo se věnoval dlouhodobě nějaké činnosti, které ho naplňuje. Dokonce takové, že jsem se od MSTS musel zcela odstřihnout a už nikdy jsem samotnou hru nezapnul.

BTW: U pana Šemory v obchodě jsem se zastavil v roce 2013 a koupil si rukavice :D

Tygy

Pokladník
Naprostou náhodou jsem vygoolil toto vlákno a rád bych potvrdil, že jsem stále naživu :D

Jinak, co se týče ukončení mé činnosti a webu s MSTS add-ony, rád bych po dvaceti letech uvedl věc na pravou míru.

Rozhodně jsem neměl v plánu projekt ukončit. Skončil proto, že mi bylo ukončen hosting na tehdejším serveru zelpage z důvodu vysokého trafficu (nějaké velké přenosy dat, dodnes přesně nevím, co to je).

Pro mě to bylo obrovské zklamání, což asi pochopí každý, kdo se věnoval dlouhodobě nějaké činnosti, které ho naplňuje. Dokonce takové, že jsem se od MSTS musel zcela odstřihnout a už nikdy jsem samotnou hru nezapnul.

BTW: U pana Šemory v obchodě jsem se zastavil v roce 2013 a koupil si rukavice :D
Důležité je, že jsi naživu

Nahoře