Svážení v multiplayeru

nick200202

Cestující
Zdravím, možná zbytečný dotaz, ale s pár přáteli se snažíme svážet z pahrbku, jenže v Singleplayeru to funguje.... uzavření kohoutů a následné spuštění. V multiplayeru se však vozy po 3-5 metrech zastaví. Nemá někdo ponětí v čem může být schovaný onen rozdíl?

Howky

Průvodčí
zkoušel sem to na MP na poslední nestabilní verzi a v pohodě :) vozy se odpojí, a spustí z pahrbku

Přílohy

• Open Rails 2020-04-18 10-46-25.jpg
    Open Rails 2020-04-18 10-46-25.jpg
    977 KB · Zobrazeno: 36
  • Open Rails 2020-04-18 10-47-22.jpg
    Open Rails 2020-04-18 10-47-22.jpg
    978.3 KB · Zobrazeno: 34

Howky

Průvodčí
Jen pro info, je potřeba zavřít kohouty , pak odpojit vagon a teprve do něj strčit

nick200202

Cestující
Děukuji vám za rady kluci, ještě zkusím. Ovšem mne napadlo, jestli OR nemá něco jako pojišťovací kód, proti tomu aby jel vůz proti cizí soupravě, protože, když jsme to zkoušeli ve dvou, bez problému. Zkusili jsme ve třech a najednou se vůz zakousl.

nick200202

Cestující
Tak... Vyzkoušeli jsme to na nestabilní verzi. Vůz jsem odvětral, udělal vše potřebné (vím co to obnáší). Vůz se ani nehne, prostě jakmile je pod pahrbkem hráč, tak se vůz nehne. Je to docela škoda. Řešení mne nenapadá.

Howky

Průvodčí
Tady máš ukázku :) jedna 731 to pustila ze svážného :) a druhá to chytala dole :) MP
Open Rails 2020-04-18 10-08-17.jpg

nick200202

Cestující
Já chápu, že ti to jde, ale zaboha nepřijdu na to, jak je možné, že u mne se ten vagon prostě zastaví. Napadá mne, jestli to nemůže být tím, že nejsem host serveru... ale to je podle mne blbost.

nick200202

Cestující
Tím pádem už nevím, vůz normálně pomocí uzavření kohoutů nechám nebržděný, odvzdušním a odpojím hadice. Dojedu na pahrbek, odvěsím a vůz místo aby jel tak se zastaví. Kde je chyba nevím, vůz je normálně naladěný, a v SP to funguje. Ještě mne napadlo, jak máš nastavené OR? Jestli není chyba tam.

nick200202

Cestující
Ahoj, pravda, že na ORMG jsme to ještě nezkoušeli, avšak tam nás zase zlobilo padání při svěšování. Možné je, ale, že to tady bude Ok. Uvidím, vyzkoušíme a dám vědět, díky za tip.

nick200202

Cestující
Tak, vyzkoušeno, vůz jsem odvětral, udělal vše potřebné pro spuštění. Odvěsím, vůz jede, v duchu si říkám: Zázrak. Ovšem po 10 metrech se vůz zastaví. Jako by ho zastavila hra sama, nějak záhadně. Už nevím co s tím.

Howky

Průvodčí
Tak jsem to zkoušel dneska znovu :) chybě je na straně klienta.
Pokud vozy spouštím jako server je všechno ok, pokud vozy spouští někdo, kdo je pouze client vůz se zastaví.
Nahlásím to na oficiální forum OR :) třeba to bude jen nějaká malá chyba :)

Nahoře