Zkušenosti s Notebookem, bude vhodný?

Frosty

Pokladník
Prosím vás.
Máte někdo zkušenosti s Notebookem pro OR? Bude zvládat procesor Intel J3455 nebo spíš jeho integrovaná grafika OR ? Jak hraní tak tvorbu aktivit? Tvořím hlavně na tratích 310, Dvoukolejka, Liberec - Tanvald. Tvorba v Tsre5 a vlakové cesty Trackviewer v OR.
 

Frosty

Pokladník
Těm slevám nevěřím u ničeho ani nikde. Bobe a poradíš mi něco? Vypadá to že se v tom vyznáš, určitě víc než já. Jsem hodně mimo domov a nebo pozdě večer doma a tak bych díky tomu mohl tvořit rychleji a více. Pokud to bude funkční a za rozumné peníze.
 

bob57_cz

Učitel češtiny
Pokud to bude funkční a za rozumné peníze.
Problém je v tom, že za málo peněz moc muziky nepořídíš.
Sám mám NTB 17" jen s i5 5200U na 2,2 - 2,7GHz, GK NV GF840M (Intel HDG 5500 integrovaná), rozšířenou RAM z 8 na 16GB, vyměněný HDD na SSD 512GB a považuji to za víceméně nouzovku.
Tady si můžeš vyzkoušet konfigurátor. Namátkou jsem vložil pár parametrů. (Win7 je tu nutno u těchto ntb považovat jako výhodu oproti w10, nebudou otravovat se zbytečnými aktualizacemi a zasírat místo na disku.)
Zkusil jsem konfiguraci v kategorii "levné" a tam jsem ani nedokončil požadavky. Nabídlo to jen jeden kus s 8GB RAM, takže out.
 
Nahoře