Na to, že jich byla plná perdel, je na tom Ostravsku nafotilo NULA mně známých fotičů na textury... :-/Sedl jsem si momentálně na prdel... Ty vozy na Ostravsku byly prakticky k vidění všude. Dík moc.
Já už v Ostravě prakticky nežiju přes 15 let. Jinak bych se pokusil. Ale z mobilu by to asi dobré nebylo.Na to, že jich byla plná perdel, je na tom Ostravsku nafotilo NULA mně známých fotičů na textury... :-/
Osobně používám Samsung A15 a při správném nastavení foťáku, počasí a když se mi neklepou ruce, nebo mi do mobilu nefouká vítr, který by mi s ním potenciálně chvěl, dají se nafotit fotky celkem "libové".Ale z mobilu by to asi dobré nebylo.
Asi tak. V dnešní době jsou fotoaparáty v mobilu na takové úrovni, že to vážně není problém. Moje první fotky na textury byly taky mobilovky a většinou to bylo dobrý.Osobně používám Samsung A15 a při správném nastavení foťáku, počasí a když se mi neklepou ruce, nebo mi do mobilu nefouká vítr, který by mi s ním potenciálně chvěl, dají se nafotit fotky celkem "libové".Klidně to můžeš někdy zkusit na nějakém obyč voze, až pojedeš někdy vlakem. A bok vozu zvládneš na pár fotek za minutu. No a pak by bylo fajn, kdyby se k tomu nějaký skinař vyjádřil, zda, především rozlišení, takto stačí.
Ale fotit na textury může v dnešní době kdokoliv.![]()
Děkuju. Je to tak jak říkáš.Upřímnou soustrast. Musíme tam bohužel všichni, ale právě vzpomínky na své prarodiče, rodiče, nám ukazují, jak žili a ženou nás dál v našich životech a dávají nám vzor, abychom se snažili jít tím správným směrem.
Pěkné vozy...Dávám ke stažení první baliček vozu Fcc.
Odkaz je zde zatim provizorni uložiště: https://mega.nz/file/2QFSHZBQ#MmgNcQsVFxpBJNctDjvUJQJ4v12pykyQyrd66usTq4E
Dobře děkuju za poznámkyPěkné vozy...
Doporučuji ještě projít WAG soubory a opravit drobné chyby např. ohledně názvu v řádku "Wagon ( .. )", přiřazení modelu *.s a zvuků pro prázdná a ložená vozidla. Jeden WAG v AWT je asi nadbytečný...
Informativně - model nelze zobrazit v ShapeView (jen v TSRE), nelze jej ani zkomprimovat a převést do textové podoby pomocí ShapeShifter.
Pepo jestli chceš mužeš je opravit všechny pak je mužeme hodit na stranky k toběProtože jsem v nastavení uveden, musím reagovat. Na žádost autora jsem udělal vzorové nastavení na jeden konkrétní vůz a tím to skončilo. Nemohl jsem vozy zobrazit, takže to bylo provedeno na slepo. Tady dohoda s autorem končí a vzorové nastavení jsem mu poslal. Mě zbyl zaslaný balík. Nezahodil jsem jej, ale všechny modely postupně opravil, takže je SView bez problému zobrazuje a bylo možné je pomocí ffedit_unicode.exe zkomprimovat na přijatelných cca 300kB. Protože u tohoto vozu existuje více variant (s budkou, bez budky, s brzdou, bez brzdy, se střechou a bez střechy), má také nyní každá varianta svoje vlastní nastavení zohledňující provedení vozu i náklad (krytý vozí těžší vápenec, otevřené lehčí uhlí).
Zobrazit přílohu 41759
Takže se musím nejdříve dohodnout, co dále.
Parada!Může být. Se všemi modely jsem se již popasoval, byť to byla nimračka (ruční opravy v kódu o vel. 11MB). Nyní je třeba ušít na míru nastavení všem variantám a typům. AWT jsou hotové komplet, zbývají OKD-D , ČSD a Vítkovice.