Lakovna Acatus

Plexi

Signalista
Snad se Acatus nebude zlobit, když mu to tady "vytapetuju" fotkou skutečného stroje. Třeba to později poslouží jako námět na aktivitu; zde konkrétně v čele mimořádné ucelenky dřeva ze Slovenska do Hněvic (šestikolo v úseku z Čadce do Třebové).
DSC_3976_zm.jpg

Pikku

Pomocník strojvedoucího
Zkouším taky trochu skinec, ať je čím tahat třeba štěrky do Polanky nad Odrou.
2168 dělám ve stavu ze září 2019, kdy byla tři měsíce po dílnách.
Jestlipak ty to neděláš na starý model. Ale blbě vidím, tak možná se pletu ...

Acatus

Provozní technik
2168 je po laku a úpravě engu. Teď čeká na přepsání .s souboru, engu a zatím ani netuším, čeho všeho ještě. Jdu studovat...
Namapovanou texturu na ty spojovací tyče na odpojovačích jsem nenašel, proto jsou žluté. Budu rád, když mi znalí věci když tak písnou do SZ, abych to případně mohl přebarvit. Díky.
2168-3.jpg
2168-1.jpg2168-2.jpg

Acatus

Provozní technik
Znáte pls někdo Tomiho, autora "nulek" a skinu 140.071, jestli je ještě aktivní? Zatím pro vlastní potřebu zkoušet, jsem hrábnul na toto... a i by to pak mohlo ven, stejně jako rozdělaná E 499.0042 IDS. Má to novou strojovnu, nějaké ty kontrasty, stíny a hlavně new trakční charakteristiku a brzdu od Josefa. Jede úžasně! Alfu poladím později.
Neladil jsi Iciku nulkám kabinu? Někde jsem na to při studování skinování narazil a teď to nemůžu najít. Když tak děkuji za podnos.:)
Šestikolo 2168 je na cestě "dododo depa".

140.071Act.jpg

Nahoře