Skiny Jakub H.

Jakub H.

Skladník
Jedním ze skinů, který opustí moje dílny bude i 771.182 ve stavu po hlavní opravě v Olomouci.

Ovšem má to menší vadu na kráse.
Já osobně funkční EDB nepotřebuju, nicméně nepochybuji o tom, že by se našli někteří, kterým by to asi vadilo. Já bohužel tolik času, abych se učil a pokoušel se upravit .eng nemám.

Proto se chci obrátit na vás - je tu někdo, kdo by byl ochotný do .engu zpracovat EDB?

Když nic tak nevadí a skin bude bez něj. :)

771 182.jpg

Groza

Skladník
Jedním ze skinů, který opustí moje dílny bude i 771.182 ve stavu po hlavní opravě v Olomouci.

Ovšem má to menší vadu na kráse.
Já osobně funkční EDB nepotřebuju, nicméně nepochybuji o tom, že by se našli někteří, kterým by to asi vadilo. Já bohužel tolik času, abych se učil a pokoušel se upravit .eng nemám.

Proto se chci obrátit na vás - je tu někdo, kdo by byl ochotný do .engu zpracovat EDB?

Když nic tak nevadí a skin bude bez něj. :)

Zobrazit přílohu 40123
Krásná práce :D Docela by mě zajímalo, jak se v reálu to EDB na tomto stroji ovládá, nemáš nějakou fotku ze stanoviště?

Jakub H.

Skladník
Je důležité dělat si radost po celý rok, nejen na Vánoce (nebo je spíš dobré mít vždy výmluvu na to, proč něco není včas :D).

Každopádně, na stránkách https://modely-msts.cz/ můžete stahovat lednového Ježíška z mé dílny.

DŮLEŽITÉ INFO!!!
1.
S novými skiny byly nahrány i updaty starých skinů. Konkrétně se jedné o tyto lokomotivy: 770 538, 771 076, 771 092, 771 170, 771 172, 771 509 a 742 107. U Většiny byly opraveny různé nedostatky, které mi předtím unikly. V případě 771 172 se jedná o kompletně nový skin, jelikož původní verze byla dělaná z barevně neupravených fotek. Zároveň má větší textury. U 771 170 byly výrazně upraveny barvy. Dále byli tito "starší" čmeláci doplněni o novinku, viz. 2. bod. Vřele doporučuji všechny tyto skiny z trainsetu odstranit a nahradit těmi novými.

2. OR CZ/SK - Všichni čmeláci byli nově doplněni o animované žaluzie a ventilátory. Zdůrazňuji, že jejich funkčnost má prozatím od reality velice daleko, jelikož .eng není vyladěn, nicméně na oko fungují relativně dobře. Každopádně pro případ, že někdy vznikne někdy stejně ladění, jako pro 742, tak bude vše připraveno, vše bude fungovat jako ve skutečnosti a já se nebudu muset ke skinům vracet.

Toť konec hlášení a nezbývá mi nic jiného, než poděkovat za místo na webu a vaši trpělivost.

Přeji mnoho kilometrů bez nehod!

Dan J.

Strojvedoucí
Ahoj.
Prosím tě, dvě hodně podstatné věci, aby šly vozy v edtoru aktivit MSTS:
1, v názvěch vozů jsou háčky "ČDC"
2. všude je shodný první řádek ve wag souboru. Musí být stejný, jako název. OR to přečte, ale jiné programy s tím záolí.

Jinak skvělé, ty kotle jsou úchvatné. Díky.

Jakub H.

Skladník
Vzhledem k tomu, že nám z nějakého důvodu zatékalo do ČD 771.110-4, je na webu nahrána oprava, která již díru ve střeše nemá.

Martin S.

Hradlař
Zkusil jsem stáhnout 771.180 (nebo 770, teď nevím) a 771.110. Musím říct, že lepší provedení modelu jsem dloouho neviděl. :D A ti strojvedoucí... Fantastická práce. Oblečení dle dopravce, každý jiný vzhled... Velký palec nahoru. ;) Tohle budou asi první stroje, kde spíš budu chtít jezdit s fírou, než bez něj. :D

Nahoře