Celodenní ORTS Timetable na trati Luhačovice

Chcete i starší jízdní řády?

• Hlasovalo členů
    4
  • Ukončená anketa .

Rulda

Cestující
Ahoj začal jsem celodenní timetable na trati Luhačovice bude rozdělen na tři druhy: reálný provoz, polofikce, fikce. Budou zde nějaké ankety na které se bude možné odpovídat až do zítřejší půlnoci. Budou zde screenshoty z mé práce a klidně pište své návrhy, svoji kritiku, svoje nápady. Budu rád za všechny názory. Reálný provoz bude podle GVD 2021 a polofikce už mám vymyšlenou a fikci klidně pište co chcete. Realný provoz by měl vyjít tak za měsíc a půl a možná i dříve. Záleží jak půjde škola. Doufám že už se na něj těšíte tak jako já.

Rulda

Cestující
První fotky z mé práce

Přílohy

• Open Rails 1_(8).jpg
    Open Rails 1_(8).jpg
    143.9 KB · Zobrazeno: 38
  • Open Rails 1_(7).jpg
    Open Rails 1_(7).jpg
    79.2 KB · Zobrazeno: 36
  • Open Rails 1_(10).jpg
    Open Rails 1_(10).jpg
    131 KB · Zobrazeno: 48
  • Open Rails 1_(9).jpg
    Open Rails 1_(9).jpg
    123.4 KB · Zobrazeno: 48
  • Open Rails 1_(4).jpg
    Open Rails 1_(4).jpg
    66.9 KB · Zobrazeno: 47
  • Open Rails 1_(6).jpg
    Open Rails 1_(6).jpg
    99.5 KB · Zobrazeno: 38
  • Open Rails 1_(5).jpg
    Open Rails 1_(5).jpg
    95.3 KB · Zobrazeno: 41
  • Open Rails 1_(1).jpg
    Open Rails 1_(1).jpg
    105.3 KB · Zobrazeno: 40
  • Open Rails 1_(3).jpg
    Open Rails 1_(3).jpg
    68.6 KB · Zobrazeno: 41
  • Open Rails 1_(2).jpg
    Open Rails 1_(2).jpg
    74.2 KB · Zobrazeno: 38

Klokan 35

Provozní technik
Jsem pro, ale mám jednu důležitou připomínku. A to tu, aby byl seznam použitych vozidel a jejich zařazení v trainsetu ( pojmenování složek). Protože v OR Timetamble to nejde zjistit. A je tu spousta aktivitářů ( mino pár vyjímek, slovy tří ) kteří toto vůbec nedodržují a dělají v tom neskutečný bordel !!

Rulda

Cestující
Jsem pro, ale mám jednu důležitou připomínku. A to tu, aby byl seznam použitych vozidel a jejich zařazení v trainsetu ( pojmenování složek). Protože v OR Timetamble to nejde zjistit. A je tu spousta aktivitářů ( mino pár vyjímek, slovy tří ) kteří toto vůbec nedodržují a dělají v tom neskutečný bordel !!

Neboj bude to tam

Nahoře