Dej sem prosím screen z diagnostiky, kde je vidět napětí úseku tratě a napětí na pantografech lokomotivy. Je to myslím hned 3. obrazovka.Zdravím všechny, jen otázka, když jedu na trati 321 konkrétně z Břeclavi ( 25 kV ) do Bohumína ( 3 kV ) s vlakem EC 130, ve stykové stanici v Nedakonicích vypnu kompresory, topení, HV, stáhnu sběrač, a i když přepnu změnu systémů pomocí Alt + S tak po zvednutí sběrače a navolení HV na 3 kV mám na voltmetrech pořád 25 kV a nejde sepnout HV, takto to je až do Přerova. To samé, v Přerově si nahazuju mašinu, a i po přepnutí systému je pořád 25 kV. A proto se ptám, je chyba v mašině nebo v trati. Zkoušeno na mašinách 350 i 362/363. Možná dělám něco špatně, ale je to méně pravděpodobné. Předem díky
Hned jdu na to, budu to zkoušet mezi Mor. Pískem a Starým Městem u UH,Dej sem prosím screen z diagnostiky, kde je vidět napětí úseku tratě a napětí na pantografech lokomotivy. Je to myslím hned 3. obrazovka.
Aha, díky, Ok. Toto asi já jako obyčejný uživatel nějak neovlivním ,že ? Jinak, díkyTady dochází k omylu. Napětí tratě je určeno traťovými úseky v databázi. Ta určuje, kde jaké napětí na trati bude.
Přepínání Alt+S slouží jen k přepnutí napěťové logiky v lokomotivě. Takže se dá takto ošálit program a používat nenastavené rozuměj nedefinované systémové napětí v engu lokomotivy. Pak takové lokomotivy můžou jezdit kdekoliv.
Takže napětí tratě neovlivním přepínáním Alt + S. Přepnutí systému se bude muset doplnit do databíze.
PS: Jinak postrk na závislé i nezávislé trakci je v update a může se zkoušet.![]()
Aha, díky, no odstranil jsem, nainstalovalo se to, a Přerov už jede normál na 3kV, takže asi vyřešeno, díky moc.Možná ještě zkus smazat tyto soubory. Ty se mají aktualizovat automaticky, ale zkus je smazat, aby se natáhly úplně znova.
Netuším, jestli to Jindřich už neaktualizoval.
Zobrazit přílohu 31362
Ale tak to v reálu bylo. Za jízdy se vařilo kafe i čaj a zažil jsem jednoho fíru, který vlak řídil s milenkou na klíně.raději preferují klasické OR nebo MG, kde mají čas popíjet kávu a bavit se s přítelkyní/manželkou.
A tak je to přece správně. Když jsem dělal video dokumentaci mezi Prahou a Břeclaví, tak jsem se svezl na Hungárce s gorilou. Byl tam takový pohodový fíra, který se moc nehonil a jezdil zásadně jen na sérii a shunty. A skutečně se to vždy rozjelo na 140 a a víc ani o píď. Až za Brnem se rozjel asi na 155, ale to už musel dát paralel.a já v simulátoru s 6ti vozy na rovince a se stupněm 32/5 jedu max. 144 a ne více