Nezobrazuje se mi trať "test_route" ve výběru OR

Kryplix

Začátečník
Zdravím Vás,
rád bych se na Vás obrátil s problémem, který se týká tratě s názvem "test_route". Přesně se jedná o trať z téhle stránky test_route.
Vložil jsem ho do záložky "routes". Fungují mi mapy, jako třeba Dvoukolejka, Lokálka, Ztracená. Když se podívám do záložky "paths", tak není prázdná. Jedině složka "services" je prázdná. Koukal jsem se už i do ostatních vláken, bohužel mi ani jedno vlákno nepomohlo, tak se snažím doptat zde.
Předem Vám moc děkuji za pomoc.

Meda

Provozní technik
Zdravím,
trať jsem teď stáhnul a podle mne je problém v tom, že neobsahuje žádnou aktivitu. Podle mých zkušeností trať bez platné aktivity nebude fungovat - nemá se v ní co hrát.

Kryplix

Začátečník
Zdravím,
trať jsem teď stáhnul a podle mne je problém v tom, že neobsahuje žádnou aktivitu. Podle mých zkušeností trať bez platné aktivity nebude fungovat - nemá se v ní co hrát.
Mohl bych Vás poprosit o radu, jak vytvořit aktivitu? Většinou je vytvářím rovnou v OR, ale jelikož nemůžu zvolit tu trať, tak nemůžu vytvořit ani tu aktivitu :(

Meda

Provozní technik
Zdravím
a neporadím. Důvod je prostý. Aktivity tvořím zásadně v editoru MSTS (což místní znalí členové vědí, proč) a sám mám tratě rozděleny pod 9 různých GLOBALů, (což je sice možná zbytečné, ale zatím mi nikdo nedokázal poradit, které tratě lze sloučit pod společný GLOBAL). A protože zmíněná trať nemá uvedeno, pod kterým GLOBALEM funguje, tak jí těžko spustím pro vytvoření aktivity.
P.S. : Vzhledem k jejím parametrům bych jí docela využil .................

bobeksoft

Pokladník
Zdravíčko, pánové. Autor trati uvádí, že je určena, cituji "pouze pro velmi zkušené uživatele" a jistě ví, proč. Dále: není pravda, že OR potřebuje ke spuštění aktivitu a není pravda, že u test_route není uvedený Global.
S pozdravem PZ.

Meda

Provozní technik
Zdravím
a nechci vyvolávat zbytečný spor. Skutečně to za to nestojí. Ale opravdu bych rád věděl, kde je zmínka, pod který GLOBAL tuto trať zařadit ............
Jsem holt starý a slepý důchodce .............. :(

bobeksoft

Pokladník
Zdravím
a nechci vyvolávat zbytečný spor. Skutečně to za to nestojí. Ale opravdu bych rád věděl, kde je zmínka, pod který GLOBAL tuto trať zařadit ............
Jsem holt starý a slepý důchodce .............. :(
Soubor CTI_MNE.doc

Meda

Provozní technik
Zdravím a děkuji za radu.
Kdyby mi ještě někdo poradil, který Global (trať) je myšlen :
"Trať jede pod Xtrack 3.20 a pod Globaly z něj vycházejícími", tak bude vše super. Mám jich celkem 9, tak se snad trefím .............. Předem děkuji !
:oops:

bobeksoft

Pokladník
Instalací Xtrack se potřebný Global vytvoří. Upozorňuji ale, že trať stejně fungovat nebude... Už se to tady kdysi řešilo, stačí vyhledat v diskusích "test_route" ;)

Nahoře