duuso napsal:Pravda je to, sťahujte, vozte sa a hodnoťte.
Poprosil by som moderátorov aby zmazali vlákno ŽSR130 v sekcii "Pod pokličkou".Vďaka vopred.
Syrda napsal:Já zatím stahuji bez problému.
AlesB napsal:u mě po kliknutí na ZIPový odkaz napíše:nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku
Tady alespoň vidíte, jak je nasmysl dávat downloady na weby zdarma. Už druhé smazané stránky během měsíce. Dejte to na thetrain.de. Pořád brečí, že by chtěli mou trať ke stažení zdarma, protože pro chudáky Němce je 15 Euro za 800km tratě moc peněz. (ale to jsou jen někteří lakomí jedinci, stejní jako u nás v Česku) Jo, jak nás učili za bolševika, na západě žije chudina, která nemá ani na chleba. Není nad naší silnou korunu.Martens napsal:AlesB napsal:u mě po kliknutí na ZIPový odkaz napíše:nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku
Chyba je na serveru ic.cz, kde mi někdo kompletně odmazal obsah celého webu včetně scriptu s počítadlem....jsem zvědavý, co zůstalo z databáze....
Použijte tedy stávající odkaz žádost majitele stránky odstraněno
Zbyněk Šemora napsal:Tady alespoň vidíte, jak je nasmysl dávat downloady na weby zdarma. Už druhé smazané stránky během měsíce. Dejte to na thetrain.de. Pořád brečí, že by chtěli mou trať ke stažení zdarma, protože pro chudáky Němce je 15 Euro za 800km tratě moc peněz. (ale to jsou jen někteří lakomí jedinci, stejní jako u nás v Česku) Jo, jak nás učili za bolševika, na západě žije chudina, která nemá ani na chleba. Není nad naší silnou korunu.Martens napsal:AlesB napsal:u mě po kliknutí na ZIPový odkaz napíše:nemáte oprávnění prohlížet tuto stránku
Chyba je na serveru ic.cz, kde mi někdo kompletně odmazal obsah celého webu včetně scriptu s počítadlem....jsem zvědavý, co zůstalo z databáze....
Použijte tedy stávající odkaz žádost majitele stránky odstraněnoTak si myslím, že by jim ŽSR 130tka , když je nabízena volně, nevadila.
Mne sa z toho linku stiahlo nejakých 9,5 MB ... nebolo by rozumné rozdeliť ten archív na viac menších častí ? Vo svete je to celokm bežné, rozsekajú to na niekoľko 15 až 80 MB veľkých sekvencií.Martens napsal:Použijte tedy stávající odkaz na žádost majitele stránky odstraněno
Tax napsal:Mne sa z toho linku stiahlo nejakých 9,5 MB ... nebolo by rozumné rozdeliť ten archív na viac menších častí ? Vo svete je to celokm bežné, rozsekajú to na niekoľko 15 až 80 MB veľkých sekvencií.Martens napsal:Použijte tedy stávající odkaz na žádost majitele stránky odstraněno
Díky, jdu to stáhnoutDráčik napsal:V mojom príspevku je odkaz na consisty, pri pakovaní trate som pozabudol, ze je tam ta aktivita. Začiatočnícke chyby![]()
Jen to ne. Stačí přece používat nějaký download manažer - GetRight, atd. Cokoliv se vždy stáhne celé a dá se kdykoliv přerušit a zase pokračovat.Tax napsal:... nebolo by rozumné rozdeliť ten archív na viac menších častí ? Vo svete je to celokm bežné, rozsekajú to na niekoľko 15 až 80 MB veľkých sekvencií.
Jacku, z iných lokalít stiahnem aj 1 GB v celku, ale odtiaľto to proste a jednoducho nešlo. Ono to síce soslo celé, ale web nepovoľuje priebežné ukladanie na HDD, nacpe to kamsi do dočasných súborov a až potom to kopíruje na zvolené miesto - a tam práve nastala chyba. No ale šak ja tú trať mám v noťasovi, myslím, že sa od poslednej sleziny v BA moc nezmenila. Len som bol zvedavý, či tam už Duuso zapracoval moje nové budovy ...Jacek napsal:Jen to ne. Stačí přece používat nějaký download manažer - GetRight, atd. Cokoliv se vždy stáhne celé a dá se kdykoliv přerušit a zase pokračovat.