Skiny Groza

vláčkař Jenda

Pokladník
Po nějaké době tu mám pro vás zas nějaké skiny, konkrétně 3 vozy WRmee816 a 2 vozy WRmee814. Tyto skiny jsem dělal už před pár lety, ale pořád jsem přemýšlel, jestli je vydat nebo ne, hlavně proto, že neexistuje přesný model vozu WRmee, takže minimálně interiér nesedí. Nakonec jsem se ale rozhodl to zveřejnit, takže pokud s tím má někdo problém, tak ať vůz ani nestahuje.
Náhodou, vypadají moc pěkně :) . Na to by se dal i udělat skin pro najbrt WLABmee823, který chybí ;););). :D

Groza

Skladník
Opět tu mám pro vás nějaké skiny, tentokrát 4 vozy řady Bpx055. Vozy Bpx055 vznikly převedením a přeznačením vybraných vozů Bmx765 (papírově) pod DHV Lužná, aby sloužily muzejním účelům. Konkrétně jsem zatím vytvořil vozy čísel 101,120,122 a 138 - všechny deponovány ve Veselí nad Moravou. Jako "bonus" jsem vozy 120,122,138 udělal ve dvou verzích, jak už zmiňované Bpx055, tak i Bmx765, aby popisky a označení vozů odpovídalo stavu, kdy jezdily v pravidelném provozu. Tož kdo chce, stahujte ZDE. 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
PS. Kdyby měl někdo fotky na další vozy Bmx/Bpx popř. 850/851, tak mám o ně zájem, díky :cool:

Groza

Skladník
Opět tu mám něco pro vás ke stažení, tentokrát se jedná o motorový vůz 851.005, patřící společnosti Moravská železniční, která ho koupila roku 2018 od ČD a následně ho opatřila tímto nátěrem, který připomíná stav tohoto vozu na začátku 90.let minulého století, kdy jezdil v pravidelném okolo Olomouce. Momentálně lze tento krásný motorový vůz spatřit převážně na historických jízdách. Ke stažení opět na mém google disku.
1.jpg2.jpg3.jpg
ps. Už jsem udělal tolik skinů vozidel patřících společnosti Moravské železniční, že bych se mohl se mohl nazývat "dvorní skinař Moravské železniční" ;);):p:D

Groza

Skladník
Mám tu pro vás další skin mého oblíbeného motorového vozu 851 - tentokrát olomouckého "posledního mohykána" 851 028-1, který před deseti lety ukončil pravidelný provoz motorových vozů 850/851 v celém Československu. V posledních letech svého provozu pravidelně zachraňoval situace, kdy byl nedostatek novějších motorových vozů 814 a 843 a vedení ČD se mu za to nekompromisně "odvděčilo" jednosměrnou cestou do kovošrotu :( Skin vznikl díky fotkám pana Rosti V., za což mu moc děkuji! Součástí skinu jsou dvě verze motorového vozu, jedna +- rok 2010 a druhá +-2013 - kdy vůz dostal jiné tabulky, nálepky IDSOK na dveře, trochu jiné popisky na kastli a jiné čalounění sedaček. Věřím, že to ještě není poslední 850/851, kterou jsem mohl naskinovat a že se mi "pod ruce" dostanou fotky na další vozy ;) Ke stažení ZDE.
Verze +-2010
1.jpg2.jpg

Verze +-20133.jpg
4.jpg

Groza

Skladník
Tak jsem po delší době zase něco vytvořil, tentokrát opět další vůz Bpx, konkrétně Bpx055 104, patřící pod DHV Lužná, dom.st. Veselí nad Moravou. Vůz jsem udělal ve dvou variantách, jak momentální stav (označení Bpx055), tak stav, kdy jezdil pod Brnem v pravidelném provozu (označení Bmx765).

Bpx: Bpx.jpg

Bmx:Bmx.jpg

ps. Zároveň jsem na můj googledisk nahrál opravné verze předchozích skinů Bmx/Bpx. Opravy spočívají převážně v úpravě barev a odstínů skinů. Kdo má zájem tak může stahovat ZDE.

Nahoře