Nabídka textur na skinování

Tax

Moderátor
Správce
No tak u Maďarov je toto označenie naozaj veľmi rozporuplné ;) Ale u nich to je vlastne š ... možno si to neuvedomujú ;) Ale našim vopčanom je jasné o čo ide ;)

Miku031

Cestující
Čaute, nemáte niekto náhodou nafotené prasiatko ZSR 702.619 ? Myslím, že ho možno zastihúť vo Vrútkach :).

Tax

Moderátor
Správce
Alebo toto, ale to už kedysi dávno urobil Pikku a je to fotené s foťákom 3MPix:

P1010165.JPG

hanys

Začátečník
Ahoj, kolegy.
Mám obrovský požadavek. Jako by někdo mohl fotografovat Traxx AWT na texturách, byl bych vděčný. S pozdravem.

Marťas

Začátečník
Zdravím všechny, mám k vám velkou prosbu,omlouvám se za otázku mimo MSTS,jsem modelář a už jsem prošmejdil celý internet a nikde neuspěl, dokonce jsem i psal do Škodovky a bez úspěchu.Neměl by někdo z vás fotky střešní výbavy Regiopantera, které by byl ochoten poskytnout? Také sháním detailní fotky spodní výbavy u série 842,843,043 a 943,tam odpadla i možnost psát vyrobci.Pokud by se někdo našel moc a moc by mi pomohl.Samozřejmě bych fotky dále nešířil.Předem moc děkuji za případné odpovědi.

Daniel Marek

Posunovač
Zdar hoši, nemá někdo fotky na tyto dvě krasavice (754 037 a 067) ve starém a slušivém? Budu moc rád, pokud někdo bude mít.. Děkuju

P8220061.JPGP8220099.JPG

heme

Posunovač
Tentokrát ne. Tyhle kdysi dvě vlárské krasavice se mi bohužel nikdy nepodařilo odchytit. Tehdy jsem teprve začínal s focením.

Daniel Marek

Posunovač
Co já vím, tak fotky 67 nabízel jenom @Delay , ale to byla v Najbrtu a už jsem ji udělal.. Obě zmíněné mašiny sice do MSTS jsou, ale je to pravěk a 37 je malovaná, bohužel... Proto se ptám na fotky, sice něco mám, ale musel bych většinu vytvořit z něčeho jiného, nebo to namalovat

dem

Strojvedoucí
A budem pokračovať v zavedenom štandarde. Je niekto s okolí Brna, kto by bol ochotný fotiť v teréne?

Nahoře